stiri rock

AVISHAI COHEN in concert la Sala Radio

AVISHAI COHEN in concert la Sala Radio
Twin Arts, în parteneriat cu Ambasada Israelului în România, prezintă: Avishai Cohen în concert la Sala Radio!
Mai este  o lună până la primul concert al lui Avishai Cohen la Bucureşti şi doar două sute de bilete disponibile. Evenimentul se anunţă unul sold out, astfel că cei interesaţi trebuie să se grăbească cu achiziţia biletelor, ritmul în care se vând fiind extrem de alert.

Avishai Cohen (n.1970) este considerat unul dintre cei mai influenţi o sută de basişti ai secolului XX, şi totodată cel mai de succes artist de jazz israelian. Instrumentist, compozitor şi vocalist, s-a remarcat prin numeroase colaborări cu muzicieni precum Bobby McFerrin, ChickCorea, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove.
Numit de Chick Corea un muzician de geniu, Cohen şi-a început aventura muzicală la vârsta de nouă ani.
Basistul israelian va concerta pentru prima dată la Bucureşti în data de 25 Aprilie,ora 20'00 la Sala Radio, pe scenă fiindu-i alături Ofri Nehemya-tobe şi Nitai Hershkovits-pian.

 Accesul în sală se face începând cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Înregistrările video sunt interzise pe toată durata concertului.

 BILETE
 Biletele pentru acest eveniment costă 75; 115 şi 135 de lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

 
Posted by Klawz, at 14:27 |  March 27, 2013  | 0 Comentarii  | 1601 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AVISHAI COHEN in concert la Sala Radio

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri