stiri rock

Azi, vineri 29 mai - concert SYN ZE SASE TRI la Timisoara

Azi, vineri 29 mai - concert SYN ZE SASE TRI la Timisoara
Astazi, vineri 29 mai 2015,  Syn Ze Sase Tri si Signatura Rerum concerteaza in Club Daos (Timisoara).

Dupa doi ani Syn Ze Sase Tri revine in fata propriului public, cu ocazia lansarii celui de-al treilea album al formatiei, Stapin peste stapini (produs de prestigioasa casa de discuri italiana Aural Music), material ce incununeaza o munca de aproape un an.

In deschidere, Signatura Rerum este cea mai potrivita alegere pentru o seara black metal ca la carte! Ca si in cazul Syn Ze Sase Tri si pentru tanara formatie timisoreana concertul din Daos reprezinta o intoarcere pe scena dupa un an de absenta, revenire ce se prefigureaza a fi inceputul unui nou capitol din istoria formatiei.

Clubul Daos se afla pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5, Timisoara.

Accesul publicului va fi permis incepand cu  ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului). Signatura Rerum va incepe la ora 21.00, recitalul Syn Ze Sase Tri fiind programat de la ora 22.10, recital prevazut a se intinde pe durata a 90 de minute, in care trupa va trece prin toate cele albume.

Pret bilet: 15 lei. Biletele se vor vinde exclusiv la club, in seara evenimentului.Sursa: Titus Constantinescu - Bestial Records


MAI MULTE DESPRE Syn Ze Sase Tri
Posted by H., at 14:00 |  May 29, 2015  | 0 Comentarii  | 2704 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Azi, vineri 29 mai - concert SYN ZE SASE TRI la Timisoara

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri