stiri rock

B'ESTFEST AFTERSHOCK: ultimele detalii

B'ESTFEST AFTERSHOCK: ultimele detalii

Produs de Emag!c Entertainment, B'ESTFEST AFTERSHOCK va avea loc in parcarea B a complexului Romexpo. Alaturi de Judas Priest, pe scena AFTERSHOCK vor urca Primal Fear, Ross The Boss, Thunderstorm si Wisdom.

Accesul se va face incepand cu ora 15.30, pe la Poarta A1, iar prima trupa va urca pe scena la ora 16.00. Biletele pentru AFTERSHOCK costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare. Dupa B'ESTFEST, care s-a desfasurat weekendul trecut, AFTERSHOCK este primul eveniment organizat de Emag!c Entertainment in cadrul complexului Romexpo, concertul Whitesnake si Def Leppard fiind produs de catre o alta companie. Cum vinerea aceasta sunt asteptati peste 10.000 de oameni la AFTERSHOCK, iar atmosfera se anunta a fi incendiara, o echipa de peste 80 de oameni va asigura fluiditate la servirea bauturilor. In spatele celor 70 de metri de bar vor exista 30 de dozatoare de bere si 15 frigidere cu racoritoare, iar bauturile vor fi pastrate la rece 48 de ore inainte de inceperea evenimentului, in doua containere frigorifice. Pentru a se evita cozile la baruri, in spatiul de festival vor exista 6 casierii duble de jetoane.
Achizitionarea produselor alimentare si a bauturilor se va face doar pe baza jetoanelor. Acestea pot fi procurate de la casieriile festivalului, iar la sfarsitul fiecarei zile jetoanele in plus pot fi schimbate in bani.



MAI MULTE DESPRE Judas Priest
Posted by at 00:00 |  July 09, 2008  | 4 Comentarii  | 4512 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: B'ESTFEST AFTERSHOCK: ultimele detalii

  • sper sa nu mai patesc ca la DL si Wh.Am zis ca mor de sete ! Si-au batut joc de noi, cei de la funtimeprod ar trebui sa se uite si la fraieri care le cumpara bilet nunumai la CIUBUC-ul scos.

    1. Posted by funtimeprod=ZERO | 11 Iulie 2008 05:37
  • Nu va fi cazul. Cei de la Bestfest au avtu o organizare foarte buna. Cine a fost stie ;)

    2. Posted by Funky President | 11 Iulie 2008 08:55
  • Asa e. La Bestfest am terminat si cu jetoanele si cu berea in maxim 2 minute. La capitolul organizare chiar nu am avut ce sa le reprosez si sunt convins ca asa va fi si la AfterShock.

    3. Posted by tiamat | 11 Iulie 2008 16:22
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri