stiri rock

Banatian Darkness Records revine

Banatian Darkness Records revine
Banatian Darkness Records a lucrat in ultimele saptamani la o transformare radicala de look, concept si obiective.

Avand un puternic character DIY si o pasiune pentru muzica cu character underground am hotarat ca incet, incet toata activitatea Dark Dreams Production/Banatian Darkness inceputa in jurul anilor 1995-1996 sa fie disponibila pentru descarcare gratuita in forma ei primara, bruta fara retusari, re-inregistrari, re-procesari… asa cum a fost ea exprimata la timpul aferent. http://www.banatiandarkness.com/

Niciodata acesta activitata nu a fost o sursa de castig ci doar o forma de exprimare artistica si din acest considerent am realizat ca in acesta forma ea va ajunge la o mult mai mare parte de oameni potential interesati de astfel de forme de manifestare underground.

Desigur unele materiale, sunt sau vor fi disponibile si in varianta fizica, pentru cei nostalgici, colectionari, sau pur si simplu pentru cei care vor sa sustina activitatea unui proiect.

Speram prin intermediul acestei activitati sa va putem oferi toate detalile de care aveti nevoie pentru fiecare din proiectele prezentate, oricum suntem foarte bucurosi sa primim prin intermediul butonului de Contact : feedback, pareri, opinii, intrebari, oferte de schimburi, activitati promo etc.

Sursa: Banatian Darkness Records
Posted by H., at 16:25 |  November 25, 2011  | 3 Comentarii  | 2162 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Banatian Darkness Records revine

  • De la Banat?

    1. Posted by Fantotzii | 25 Noiembrie 2011 16:30
  • si de n-o fi cu Banat,
    domnu nostru ar vrea sa vaza pe maritu imparat

    2. Posted by Geralt de Rivia | 25 Noiembrie 2011 19:34
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri