stiri rock

BASTOS este castigatoarea concursului 'Next Band la Next Dog Studio'

BASTOS este castigatoarea concursului 'Next Band la Next Dog Studio'
Deși avem gusturi diferite, Dan Costea împreună cu Șerban Georgescu și cu mine am decis în unanimitate că trupa care a câștigat o sesiune de înregistrări gratuită la Next Dog Studio este trupa BASTOS din București, o trupă nouă cu influențe math-rock, multă energie și o atmosferă bestială.

Trupa este formată din Alin Cinca - chitară, Cătălin Lungu - chitară și Dragoș Dulea - tobe.
Și pentru că ne-au plăcut atât de mult, am hotărât să îi ajutăm nu doar cu o piesă, ci cu producția unui EP de 5 piese.
 
Trupa a insistat să înregistreze un mic fragment din EP-ul pe care o să îl creeze la Next Dog Studio, special pentru anunțul pe care îl citiți dar au ales să îl facă diferit un pic de piesele demo, care la mine au fost pe repeat încă de când le-am primit.
 
Pentru că am primit multe demo-uri foarte bune, si pentru că în primul rând suntem ascultători și pasionați de muzică, am decis să mai oferim o sesiune de înregistrări live în studio trupei Anemic Disco din Brașov, care ne-a impresionat prin combinația de post-punk și indie, rezolvată cu mult chef și atitudine. 
O filmare cu ei aici : 
 
 
 
Alte trupe care ne-au plăcut sunt Space Clinic (o trupă alternative foarte închegată cu influențe post-rock si progressive) și Trupa Timeline (o trupă foarte tânără dar promițătoare) și cărora le oferim o reducere de 25% la toate serviciile noastre în eventualitatea în care vor dori să lucreze cu noi în viitor.
 
Mulțumim mult tuturor trupelor care au participat și tuturor celor care au sprijinit inițiativa noastră, pe care vom încerca să o repetăm în fiecare an!
 
Next Dog Studio : 
 
Sursa: Marius Costache


 
Posted by Fantotzii, at 11:30 |  March 03, 2014  | 0 Comentarii  | 1820 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BASTOS este castigatoarea concursului 'Next Band la Next Dog Studio'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri