stiri rock

Bilete concert Rolling Stones: site-ul www.ticketpoint.ro a fost mutat pe servere externe

Bilete concert Rolling Stones: site-ul www.ticketpoint.ro a fost mutat pe servere externe

Compania Events, organizatorul concertului Rolling Stones la Bucuresti, anunta ca site-ul www.ticketpoint.ro, unde clientii Vodafone pot achizitiona bilete la concert in avans, in perioada 28 martie - 2 aprilie 2007, a fost mutat pe servere internationale care pot face fata cererii existente.

Aceasta situatie a fost remediata in cel mai scurt timp posibil, impreuna cu compania Diverta, compania terta care a fost selectata de Events pentru implementarea sistemului de ticketing online. Solutia a fost externalizarea traficul catre servere internationale specializate in vanzarea biletelor pentru concerte de o asemenea anvergura. In momentul de fata, utiilizatorii care acceseaza www.ticketpoint.ro sunt trimisi automat catre un alt site care preia comenzile.

Dat fiind faptul ca cererile pentru bilete vin atat din strainatate, cat si din Romania, preturile afisate in acest moment pe www.ticketpoint.ro sunt calculate si in Euro. Pretul afisat in Euro corespunde intru totul pretului afisat in RON, fiind calculat la cursul de schimb valutar BNR din ziua achizitionarii biletelor. Comisioanele aferente platilor electronice sunt suportate de catre compania Events, astfel incat clientii Vodafone vor plati valoarea efectiva a biletelor (87 RON, 97 RON, 137 RON, 167 RON, 197 RON, la care se adauga bilete VIP, la 797 RON.)

Companiile Events si Diverta isi cer scuze pentru problemele intampinate de catre clientii Vodafone in achizitia de bilete pe www.ticketpoint.ro si isi asuma intreaga responsabilitate pentru aceasta situatie.



MAI MULTE DESPRE Rolling Stones
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  April 01, 2007  | 4 Comentarii  | 6141 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete concert Rolling Stones: site-ul www.ticketpoint.ro a fost mutat pe servere externe

  • cata imconpetentza, domle, cata imconpetentza. si ce suolutzie pentru rezolvarea broblemei, ce solutzie.


    eterna si fascinanta Romanie. :-)

    1. Posted by Sip | 02 Aprilie 2007 03:10
  • Era si cazu' , dracu'. M-am chinuit de m-am cacat pe mine ! Ingrozitor de romaneste !

    2. Posted by Dan | 02 Aprilie 2007 11:37
  • Vand bilet Gazon A 167 lei! pentru info Ymsg : oanam_voica

    3. Posted by Oana | 28 Iunie 2007 09:55
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri