stiri rock

Bilete reduse pentru elevi si studenti la Ciuc Summer Fest!

Bilete reduse pentru elevi si studenti la Ciuc Summer Fest!
Elevii si studentii pot sarbatori sfarsitul examenelor la cel mai cool festival al verii, Ciuc Summer Fest, avand posibilitatea de a achizitiona bilete la pret redus pentru toate categoriile! Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in complexul Zone Arena din Bucuresti, avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore.

Elevii si studentii pot incepe vacanta distrandu-se la cel mai cool festival al verii, Ciuc Summer Fest, acestia avand sansa de a achizitiona toate categoriile de bilete la pret redus, respectiv 75 de lei pentru Gazon B,  145 de lei in Gazon A si 200 de lei la Tribuna VIP. Biletele vor fi disponibile doar la casele de bilete din incinta Zone Arena (Barbu Vacarescu, nr 313-321, sector 2), in ziua de 12 iulie, pe baza legitimatiei de student sau a carnetului de elev, fiecare persoana putand achizitiona un numar maxim de 4 bilete.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, celor trei alaturandu-se si numeroase nume autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.

Celelalte categorii de bilete pot fi achizitionate in continuare online de pe www.myticket.ro, din Libraria Carturesti Verona si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de festival, biletele vor fi disponibile la casele de bilete plasate la intrarea complexului Zone Arena, la preturile de 110 lei, 180 lei si 240 lei.



MAI MULTE DESPRE Gary Moore
Posted by Dragos P., at 10:39 |  July 12, 2010  | 0 Comentarii  | 3423 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete reduse pentru elevi si studenti la Ciuc Summer Fest!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri