stiri rock

Bilete speciale la Romanian Rock Meeting: oferta prelungita pana pe 3 august

Bilete speciale la Romanian Rock Meeting: oferta prelungita pana pe 3 august
In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain of Salvation. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan).

Pana la data de 31 iulie 2011 fanii si-au putut achizitiona bilete la pretul de 48 lei. Pentru ca in ultimele zile cererea de bilete a fost foarte mare, organizatorii evenimentului vin in intampinarea celor care isi doresc sa participe la acest eveniment si prelungesc oferta cu inca 3 zile (pana pe 3 august inclusiv). Deci, pana pe data de 3 august, cei interesati mai pot achizitiona bilete speciale la pretul de 48 lei. Dupa aceasta data pretul biletelor va fi de 78 lei.

ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate. 

Primele formatii participante la acest eveniment sunt Pain of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda) si White Walls (Romania), urmand ca alte trupe sa fie anuntate in zilele urmatoare.

Reamintim ca in cadrul ROMANIAN ROCK MEETING Pain of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat Road Salt Two ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album, Road Salt One, lansat pe 17 mai 2010.

Alte amanunte: www.promusicprod.ro/rockmeeting


Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.


Sursa: Promusic Prod

 


MAI MULTE DESPRE Pain of Salvation, White Walls
Posted by Dragos P., at 10:36 |  August 01, 2011  | 0 Comentarii  | 3328 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete speciale la Romanian Rock Meeting: oferta prelungita pana pe 3 august

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri