stiri rock

Biletele la concertul AC/DC se epuizeaza repede

Biletele la concertul AC/DC se epuizeaza repede

Interesul publicului pentru concertul AC/DC din Bucuresti este foarte ridicat! Astfel, daca in prima zi s-au vandut peste 7000 de bilete, iata ca dupa doar cateva saptamani au fost epuizate toate biletele la categoria Golden Circle (in fata scenei). In prezent, mai sunt la vanzare doar doua categorii de bilete: Normal Circle si VIP. 

La categoria Normal Circle s-au pus in vanzare 20.000 de bilete la pretul promotional de 127,2 lei,  si acestea fiind in curs de epuizare. Dupa ce primele 20.000 de bilete vor fi vandute, pretul unui bilet la categoria Normal Circle va fi de 148,4 lei.

In ceea ce priveste biletele VIP, acestea costa 477 de lei si sunt pozitionate in tribune.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro. Aceasta are peste 400 de puncte de vazare in intreaga tara, din care fac parte: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Principalul punct de vanzare este site-ul www.eventim.ro, care ofera informatii despre evenimente, permite achizitionarea biletelor cu plata online si ofera numeroase alte facilitati.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 17.00. Rockerii vor concerta in Romania insotiti de invitati speciali si cu propria productie.

Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC. Turneul este unul dintre cele mai bine vandute si spectaculoase din istoria muzicii, avand o scenografie impresionanta!  Drept dovada, in clasamentul international al turneelor din 2009 realizat de prestigioasa publicatie Pollstar, cei de la AC/DC s-au clasat in top trei, cu incasari de peste 220 de milioane de dolari.

Despre AC/DC

Cu peste trei decenii de activitate, cei de la AC/DC nu par sa fi obosit deloc, fiind una dintre cele mai iubite trupe rock din istorie! De la infiintarea grupului, in anul 1973, rock-ul propus de catre australienii de la AC/DC a cucerit lumea, formatia avand mai mereu concerte sold-out  si vanzari de albume de peste 200 de milioane de exemplare in intreaga lume. Cea mai bine cotata trupa a casei de discuri Sony BMG Music Entertainment, AC/DC a vandut aproape 70 de milioane de albume numai in Statele Unite, ajungand una dintre cele mai bine vandute trupe din istorie.

AC/DC
in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.MAI MULTE DESPRE AC/DC
Posted by Ella, at 11:13 |  January 13, 2010  | 0 Comentarii  | 1718 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Biletele la concertul AC/DC se epuizeaza repede

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri