stiri rock

Biletele la concertul MACHINE HEAD, disponibile acum si prin reteaua Eventim

Biletele la concertul MACHINE HEAD, disponibile acum si prin reteaua Eventim
Feedback-ul pentru concertul Machine Head din Romania, de pe data de 23 septembrie 2015, de la Arenele Romane din Bucuresti, a fost foarte bun, dovada ca cele 100 de bilete la pretul de 69 de lei, disponibile prin Pay Pal, au fost epuizate in doar doua zile.

Datorita reactiei bune pe care a avut-o publicul la eveniment, fanii adevarati mai au ocazia sa isi cumpere bilete la acest pret, de la sediul Maximum Rock din Bucuresti, de pe strada Traian Demetrescu nr. 9, sector 3, dar si via Pay Pal.

Urmatoarele 300 de bilete la concert au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro) astazi si sunt disponibile la pretul de 89 de lei. Dupa epuizarea acestora, se va trece la o noua schema de pret.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial sustinut de grup pentru promovarea discului "Bloodstone & Diamonds", lansat in 2014 si este un eveniment marca Promusic Events si Maximum Rock . Show-ul este unul deosebit deoarece va dura 2 ora jumatate si va prezenta publicului un setlist vast, cu care fanii nu vor mai avea ocazia sa se intalneasca.
Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, "Burn My Eyes", formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy , a castigat numeroase trofee precum “Best Hard Rock Hero", "Best Live Band", "Best Inspiration", "Kerrang Hall of Fame Award", si multe altele. Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria "Best International Band".
 
De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta:

"Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern" (Don Kaye - Blabbermouth)

"Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal - la cel mai inalt nivel - gasiti la acesti americani arsi de soarele californian"
(Metal Hammer)

"Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii '90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile" (Kerrang)

Componenta:
Robb Flynn – voce, chitara (1991–present)
Phil Demmel – chitara, backing vocals (2002–present)
Jared MacEachern – bas, backing vocals (2013–present)
Dave McClain – tobe, percutie (1995–present)

Discografie:
Burn My Eyes (1994)
The More Things Change... (1997)
The Burning Red (1999)
Supercharger (2001)
Through the Ashes of Empires (2003)
The Blackening (2007)
Unto the Locust (2011)
Bloodstone & Diamonds (2014)

EVENIMENT FACEBOOK

Deoarece evenimentul este unul special si biletele ce vor fi disponibile pentru acest concert, vor avea preturi speciale!

Biletele procurate prin Pay Pal vor fi trimise ulterior in format electronic. Asa cum am scris mai sus, daca utilizati aceasta metoda de plata sau daca va deplasati pana la sediul Promusic Events si Maximum Rock din Bucuresti, mai puteti achizitiona bilete la pretul special de 69 de lei. Biletele sunt disponibile si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), la pretul de 89 de lei.
Sursa: Promusic Events


MAI MULTE DESPRE Machine Head
Posted by H., at 20:56 |  April 21, 2015  | 0 Comentarii  | 3397 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Biletele la concertul MACHINE HEAD, disponibile acum si prin reteaua Eventim

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri