stiri rock

Biletele pentru concertul acustic sustinut de fratii Cavanagh (Anathema) si Duncan Patterson s-au epuizat in mai putin de 48 de ore

Cele 100 de biletele pentru concertul acustic sustinut de fratii Cavanagh (Anathema) si Duncan Patterson la Cetatea Cisnadioara de la Sibiu s-au epuizat in mai putin de 48 de ore. 

Fanii care au trimis solicitari pentru rezervari vor primi o confirmare pe e-mail pana cel tarziu luni, 21 mai, impreuna cu datele necesare pentru a intra in posesia biletelor. 

Britanicii de la Anathema Vincent si Danny Cavanagh impreuna cu invitatul lor special Duncan Patterson vor oferi fanilor din Romania un spectacol acustic cu adevarat exceptional, la Cetatea Cisnadioara de langa Sibiu. 
"Pe langa concertul Anathema de vineri, 15 iunie, in cadrul ARTMANIA Festival 2007 va avea loc si un spectacol acustic cu adevarat exceptional, duminica, 17 iunie, in Cetatea Cisnadioara de langa Sibiu", a declarat directorul executiv al festivalului, Codruta Vulcu. 

Spectacolul acustic va avea loc duminica, 17 iunie, de la ora 20.30 si va fi sustinut de Vincent Cavanagh - voce, chitara, Daniel Cavanagh – chitara, voce, clape si  fostul membru si compozitor Anathema, Duncan Patterson. 



MAI MULTE DESPRE Anathema
Posted by Admin, at 00:00 |  May 18, 2007  | 1 Comentarii  | 5308 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Biletele pentru concertul acustic sustinut de fratii Cavanagh (Anathema) si Duncan Patterson s-au epuizat in mai putin de 48 de ore

  • ar fi super si fie "tras" pe DVD....... la noi, s-ar vinde super-bine. Poate se gandeste cineva....

    1. Posted by Dan | 18 Mai 2007 19:26
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri