stiri rock

Biletele VIP la concertul aniversar Celelalte Cuvinte de la Hard Rock Cafe sunt sold out

Biletele VIP la concertul aniversar Celelalte Cuvinte de la Hard Rock Cafe sunt sold out
Au mai rămas c\teva zile pană la concertul aniversar prin care trupa Celelalte Cuvinte sărbătoreşte 32 de ani de carieră. Evenimentul va avea loc în data de 15 decembrie, de la ora 21.00, în celebrul club bucureştean Hard Rock Cafe. Bilete VIP din fața scenei au fost deja epuizate.

Evenimentul – deja devenit o tradiţie – se va desfăşura sub egida conceptului acustic Trup şi Suflet, prezentat pentru prima oară în Bucureşti în luna octombrie, la Cinema Patria, în faţa unei săli arhipline.

Astfel, în data de 15 decembrie, trupa orădeană va susţine un concert
în două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte în forţă, cu hiturile rock care i-au consacrat.

La Hard Rock Cafe se vor auzi „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Între vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din răsărit”, „Despărțire”, „Comoara”, „Dacă vrei”, „Iarbă prin păr”, unele „răstălmăcite” de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, altele în varianta originală.

Biletele pentru concertul aniversar Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.metalhead.ro dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua evenimentului, la intrare.


Mai sunt disponibile doar bilete la pretul de 50 de lei, cu loc la masă.
Pentru a cumpăra bilete online, vă rugăm accesaţi următorul link:https://www.iabilet.ro/bilete-celelalte-cuvinte-aniverseaza-32-de-ani-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-579

 Un eveniment prezentat de Metalhead.ro şi Gala.


Sursa: Gala PR

 MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Dragos P., at 14:05 |  December 09, 2013  | 0 Comentarii  | 1321 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Biletele VIP la concertul aniversar Celelalte Cuvinte de la Hard Rock Cafe sunt sold out

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri