stiri rock

Black Hole Generator a lansat un videoclip

Black Hole Generator a lansat un videoclip
 Black Hole Generator, proiectul membrului principal de la Vulture Industries, Bjørnar E. Nilsen, a lansat astăzi un videoclip pentru piesa „Moloch” de pe noul album „ A Requiem for Terra”, scos luna trecută la Dark Essence Records.

 
Videoclipul a fost realizat de cunoscutul artist şi designer romȃn, Costin Chioreanu, cu care Nilsen are o lungă şi stabilă relaţie de colaborare, nu numai ȋn materie de coperţi de albume, dar şi ȋn ceea ce ţine de video sau spectacole live. Ȋn legătură cu acest videoclip, Nilsen spune următoarele: „Consider că acest videoclip este o lucrare pertubatoare. Costin Chioreanu s-a scufundat ȋn abisul conştientului nostru colectiv şi a ieşit de-acolo cu imagini despre distrugerea noastră… Un ansamblu de anahilare a tot ceea ce este viaţă… Generaţii viitoare sacrificate pe altarul lui Moloch… Un masacru al inocenţilor de dincolo de pȃntece realizat ȋn speranţa că vom fi binecuvȃntaţi ȋn schimb cu plăceri lumeşti.
 
Dintre toate cȃntecele de pe „ A Requiem for Terra”, se ȋntȃmplă ca „Moloch” să fie preferata lui Nilsen, una pe care el a descris-o recent ca fiind elementul central al acestui ȋntreg album. De asemenea, piesa este rezultatul unei colaborării cu chitaristul de la Taake şi Orkan, Gjermund Fredheim.
 
A Requiem for Terra” este lung aşteptatul debut full-length al proiectului Black Hole Generator. Acesta vine la 10 ani după primul material, EP-ul „Black Karma”, din pricina angajamentelor lui Nilsen, nu numai cu Vulture Industries dar şi ȋn ceea ce priveşte activităţile sale de producător, care l-au făcut să fie unul dintre cei mai renumiţi din Norvegia, lucrȃnd cu trupe ca Taake şi Helheim, dar fiind şi unul dintre oamenii din spatele caselor de discuri Dark Essence Records şi Karisma Records.
 
Mulţi pasionaţi ai sunetului de chitară sunt ȋncȃntaţi de acest album datorită prezenţei chitaristului Arve Isdal (Enslaved, Audrey Horne), căruia i s-a alăturat cel menţionat mai sus, Gjermund Fredheim, fiind unul dintre invitaţi care a contribuit la trei piese şi Dag Terje Andersen, care a adus o contribuţie auxiliară la chitară. Coperta la „ A Requiem for Terra” este făcută de acelaşi Costin Chioreanu iar track-list-ul apare după cum urmează: 
 
1. A Requiem for Terra
2. Titan
3. Moloch
4. Beneath a Chemical Sky
5. Emerging Pantheon
6. Earth Eater
7. Spiritual Blight
 
Materialul este disponibil pe CD şi vinyl şi se găseşte la magazinele obişnuite, precum şi la shop-ul Dark Essence Records, pe website-ul american de asemenea, sau pe Bandcamp-ul Black Hole Generator ȋn varianta digitală. 
 
Iată şi videoclipul oficial al piesei de titlu de pe EP-ul „Black Karma” semnat de Black Hole Generator.


Sursa: Dark Essence Records


MAI MULTE DESPRE Taake, Vulture Industries
Posted by Gina S., at 18:22 |  December 06, 2016  | 0 Comentarii  | 3128 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Black Hole Generator a lansat un videoclip

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri