stiri rock

BLACKSHEEP: 'Weather Report' - EP nou, videoclip nou

 BLACKSHEEP: 'Weather Report' - EP nou, videoclip nou
Noul material al grupului bucureștean Blacksheep - Weather Report EP a fost lansat astăzi, 15 mai 2017, și poate fi ascultat pe pagina oficială de Bandcamp a formației:
 
 
 
Discul a fost înregistrat la Vanilla Sound Studio și And Justice For Roll Productions. Inginer de sunet: Cristian Dunărințu (Big Fat Sound) și Liviu Gugui. De mix și master s-au ocupat Alexandru Mişu și Liviu Gugui.

Partea grafică a fost asigurată de Miluță Flueraș și Costin Chioreanu - fotografie de Miluță Flueraș, manipulare grafica Costin Chioreanu.
 
Costin Chioreanu de la Twilight13media (At the Gates, Arcturus, Mayhem, Napalm Death, Sigh etc) și Gina Săndulescu au realizat videoclipul piesei ce dă titlul EP-ului:
 
 
 
Blacksheep va concerta în cadrul ediției din acest an a festivalului Rockstadt Extreme Fest de la Râșnov, eveniment ce se va desfășura în perioada 10-13 august în cadrul căruia vor mai concerta trupe precum Annihilator, Carcass, Napalm Death, Suffocation, Power Trip și multe altele... Urmând ca în luna septembrie, să urce pe scena clubului Quantic din capitală pentru a participa la ediția cu numărul șase a festivalului Something For The Core.


MAI MULTE DESPRE Blacksheep
Posted by H., at 09:54 |  May 15, 2017  | 0 Comentarii  | 2709 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLACKSHEEP: 'Weather Report' - EP nou, videoclip nou

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri