stiri rock

Blazzaj a lansat un nou single - 'Plusunu'

Blazzaj a lansat un nou single - 'Plusunu'
 Blazzaj a lansat o noua piesă, „Plusunu”! Vânătoarea nu mai are loc în pădure și pe câmpii, noul areal de vânătoare este acum supermarketul. Vânătorii sunt mulți și tot mai iscusiți, ei sunt în permanentă căutare de trofee. „Plusunu” este trofeul dorit, „plusunu” este prada ce se ascunde printre rafturi. „Plusunu” este o piesă ce descrie doar câteva dintre miile de scenarii posibile apărute în marea vânatoare. 

„Plusunu” e gratis, e free pe: soundcloud.com/blazzaj/plusunu

Trupa Blazzaj poate fi văzută live în această vară la: Revolution Festival (3-4 iunie, Timișoara), Jazz in the Park (27 iunie-3 iulie, Cluj-Napoca), Bucovina Rock Castle (18-20 august, Suceava), Zilele Nordului (25-28 august, Darabani).
Urmăriți pagina Blazzaj pentru mai multe detalii: http://www.facebook.com/Blazzaj

***
 
Călătoria funk a început în 1998, când un grup de muzicieni provenind din diferite genuri muzicale (de la jazz, la muzică clasică și până la hardcore) a inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism și culoare, alimentat cu explozii de energie, scris în oglindă și citit BLAZZAJ. Clădiri și mașini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj. 
 
Echipajul:
 
Valentin Potra – tobe
Sergiu Cătană  - percuție, percuție electronică
Alexandru Pascu - bas
Gabriel Almasi – chitară, synth
Petrică Ionuțescu – trompetă, clape
Lucian Nagy - saxofon, instrumente de suflat
Octavian Horvath - voce
 
De-a lungul celor 18 ani de activitate muzicală, Blazzaj a urcat pe scenă alături de: Al Jarreau, Al Di Meola, Dandy Warhols, Defunkt, Toy Dolls, Tuba Project, Trigon, Iordache and Friends, Acum, Kumm, Shukar Collective, Parov Stelar și mulți alții. 
Discografie: „Atenție Blazzaj!” (1999), „Macadam” (2003)

 
Sursa: Ioana Călimănescu | PR


MAI MULTE DESPRE Blazzaj
Posted by Gina S., at 14:20 |  April 12, 2016  | 0 Comentarii  | 1071 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Blazzaj a lansat un nou single - 'Plusunu'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri