stiri rock

BLOODWAY: piesele 'Early Glade Test Pilot' si 'A Hallow Bridge' (feat. Alexandru Das - VALERINNE) disponibile online (VIDEO)

BLOODWAY: piesele 'Early Glade Test Pilot' si 'A Hallow Bridge' (feat. Alexandru Das - VALERINNE) disponibile online (VIDEO)
Mai jos puteti vedea o filmare cu grupul bucurestean Bloodway interpretand piesele Early Glade Test Pilot si A Hallow Bridge:

 

Filmarea a fost realizata cu ocazia concertului pe care Bloodway l-a sustinut in data de 27 septembrie 2015 in clubul Fabrica din Bucuresti alaturi de trupele Valborg (Germania) si Perihelion (Ungaria). Alexadru Das, liderul grupului Valerinne a interpetat piesa A Hallow Bridge alaturi de Bloodway cu aceasta ocazie.

In data de 28 mai 2016 cu incepere de la ora 21:00 Bloodway va concerta in clubul Fabrica alaturi de grupul norvegian Aura Noir.

Biletele pentru concertul Aura Noir se gasesc in format fizic la club Fabrica sau se pot achizitiona prin intermediul retelei Eventbook. Numarul biletelor este limitat la 300, iar pretul unuia este de 60 de lei in presale si 80 de lei in ziua concertului.



MAI MULTE DESPRE Bloodway
Posted by H., at 17:05 |  May 03, 2016  | 0 Comentarii  | 2256 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLOODWAY: piesele 'Early Glade Test Pilot' si 'A Hallow Bridge' (feat. Alexandru Das - VALERINNE) disponibile online (VIDEO)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri