stiri rock

BLOODWAY: videoclipul piesei 'Mirror Twins' disponibil online

BLOODWAY: videoclipul piesei 'Mirror Twins' disponibil online
Bloodway a lansat un nou videoclip, de aceasta data pentru piesa Mirror Twins. Piesa este extrasa de pe noul disc al bucurestenilor, intitulat Mapping the Moment With the Logic of Dreams, ce va fi lansat pe data de 25 Septembrie, de catre casa de discuri italiana I,Voidhanger Records, sub forma de CD jewel case, cu un booklet de 20 de pagini.

Videoclipul a fost realizat de Costin Chioreanu, in vreme ce filmarile au fost facute de catre acesta impreuna cu Gina Sandulescu si Ghita Alexandru Adrian. Personajele povestii au fost interpretate de Crina Cristina Marian, Alexandra Victoria Dragu si Ghita Alexandru Adrian.

"De ce am strabatut 1500 de km si de ce a trebuit sa ajungem in trei locuri atat de indepartate unul de altul si situate in Bulgaria, pentru a filma acest videoclip? Pentru ca acolo am gasit decorurile perfecte pentru a ilustra aceasta piesa asa cum se cuvine. Cine va citi versurile si se va adanci in poveste, va intelege. Consider ca am fost norocosi ca nu a trebuit sa traversam jumatate de planeta pentru a gasi aceste locuri... Sau sa ne chinuim, ca in cazul videoclipului anterior, sa imitam un spatiu in care, din pacate, probabil ca nu vom avea acces niciodata... Si da, aici vorbesc despre Cosmos."
Costin Chioreanu , 24 Septembrie 2015

 

Puteti asculta integral si comanda discul aici:
https://i-voidhangerrecords.bandcamp.com/album/mapping-the-moment-with-the-logic-of-dreams
Sursa: Twilight13media
Posted by H., at 12:14 |  September 24, 2015  | 0 Comentarii  | 1965 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLOODWAY: videoclipul piesei 'Mirror Twins' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri