stiri rock

BONFIRE la Rockin' Transilvania Open Air 2009

BONFIRE la Rockin' Transilvania Open Air 2009

Comunicat al Asociatiei Rockin' Transilvania:

 

"Renumitul grup german de hard rock, BONFIRE este cea de-a doua confirmare oficială la festivalul ROCKIN' TRANSILVANIA OPEN AIR 2009, care se va desfăşura anul acesta în weekend-ul 12-14 iunie pe Stadionul Municipal din Sibiu! Bonfire vor cânta la Sibiu duminică, 14 iunie. „Bonfire is very proud to be invited to this beautiful country Romania. We and our Romanian fans will have a great party together!” - declară cu bucurie membrii grupului Bonfire.

Bonfire este unul dintre numele clasice ale scenei hard rock. Istoria grupului a început cu mulţi ani în urmă în Ingolstadt, sub numele Cacumen. La începutul anilor '80, Cacumen scot pe piaţă două albume, intitulate „Cacumen” (1981) şi „Bad Widow” (1983), după care grupul hotărăşte să-şi schimbe denumirea în Bonfire şi editează în anul 1986 albumul „Don't Touch the Light”, care se numără printre primele discuri de mare succes editate de grupuri germane ale genului. Un an mai târziu, Bonfire lansează un nou album, intitulat „Fireworks”, care a staţionat în topul german timp de 30 de săptămâni şi care este considerat şi în prezent o realizare de referinţă pentru muzica hard rock „made in Germany”. Cu un mare număr de apariţii discografice şi numeroase turnee internaţionale, Bonfire şi-au câştigat un loc important în muzica rock. Fără influenţa lor importantă asupra scenei rock-ului melodic, un capitol important în istoria internaţională a muzicii rock ar fi rămas nescris. Demn de remarcat este faptul că Bonfire şi-au păstrat peste ani energia şi entuziasmul şi oferă în continuare spectacole rock de calitate.


REVENIM ÎN CURÂND CU NOI CONFIRMĂRI LA ROCKIN' TRANSILVANIA
OPEN AIR 2009!
Rockin' Transilvania Open Air este un eveniment organizat de Asociaţia Rockin' Transilvania cu sprijinul Consiliului Local Sibiu, al Primăriei Municipiului Sibiu şi al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu."

 MAI MULTE DESPRE Bonfire
Posted by Klawz, at 00:00 |  March 24, 2009  | 0 Comentarii  | 1435 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BONFIRE la Rockin' Transilvania Open Air 2009

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri