stiri rock

BREATHLAST: videoclipul piesei 'Sinking Ships' disponibil online

BREATHLAST: videoclipul piesei 'Sinking Ships' disponibil online
In cadrul concertului care a avut loc pe 6 februarie in Question Mark, Breathelast au lansat cel mai nou videoclip al lor pentru piesa Sinking Ships. Videoclipul a fost realizat cu ajutorul Resize Media si poate fi urmarit mai jos.
 
Metalforce prezenta videoclipul de pe canalul celor de la Breathelast de Vimeo, cu posibilitatea de a-l DOWNLOADA direct de acolo la ce calitate vreti voi. Si aveti incurajarea celor cinci membri ai trupei sa il uploadati unde vreti, sa il imprastiati cat mai mult. “Sau poate il vreti pentru colectia personala de copy cats romanesti, arhiva 3, aliniatul 10. Who cares. Jos cu clipu!”, completeaza trupa. De luni, videoclipul va fi urcat si pe canalul lor oficial de YouTube(http://www.youtube.com/user/Breathelast).
 
“Este o pledoarie adusa sperantelor frante de orasul gri si cimentul neinsufletit. O lupta continua de a ramane un soi de om printre vasele goale care se ingramadesc la linia orizontului si uita de unde au plecat, murind pe dinauntru. Fata foarte amabila si draguta din videoclip simbolizeaza speranta, ca un far care vegheaza si asteapta sufletele celor rataciti, la intoarcerea de pe marea de ciment“, spune despre noul videoclip solistul Mihai.
 
Acesta a fost primul concert pe 2014 si primul cu noul basist (Adi Toea) in Romania, iar playlistul a inclus si cele mai noi piese.
 
Breathelast  au inregistrat recent la Ampsonair (Sofia)(https://www.facebook.com/Ampsonair) doua piese noi, care vor figura pe urmatorul material al trupei.
 
Sinking Ships” este inclusa pe noul material lanast de curand de Breathelast impreuna cu Cap De Craniu, numit “Split It Out“, care se poate asculta si descarca aici: http://splititout.bandcamp.com/.
 
Sursa: Breathlast


MAI MULTE DESPRE Breathelast
Posted by Dragos P., at 10:36 |  February 07, 2014  | 0 Comentarii  | 1819 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BREATHLAST: videoclipul piesei 'Sinking Ships' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri