stiri rock

BUCIUM: videoclipul piesei 'Frunză verde foi mărunte' disponibil online

BUCIUM: videoclipul piesei 'Frunză verde foi mărunte' disponibil online
Frunză verde foi mărunte, noul videoclip al grupului folk-rock ambiental Bucium poate fi văzut mai jos:
 
 

Compoziția Frunză verde foi mărunte este extrasă de pe discul Miorița, viitorul material de studio al grupului.
 
Pentru această piesă au avut o perioadă lungă de mai bine de un an, în care au căutat o voce feminină potrivită. Au găsit-o, într-un final, piesa fiind interpretată de Dora Gaitanovici. Pe Dora au remarcat-o datorită celor de la Implant Pentru Refuz, cu care ea a colaborat la piesa Apus.
 
Videoclipul a fost filmat în decembrie 2015 și este, de fapt, un prequel al unui videoclip mult mai amplu și edificator care urmează să fie lansat pană la sfârșitul acestui an.
 
În videoclip îl puteți vedea pe actorul Bogdan Farcaș, despre care Andi Dumitrescu, liderul trupei Bucium, a declarat: “Pentru noi a fost omul perfect în acest rol. Suntem prieteni buni și credem că este unul dintre actorii ce ar trebui să apară mult mai des în fața publicului din România. Și da, seamănă cu Liam Neeson tanăr.
 
Cei doi copii care apar în videoclip sunt fiica lui Cristi Răducanu, percutionistul trupei Bucium, și fiul lui Doru Trăscău de la The Mono Jacks. Cei doi vor putea fi văzuti și în următorul videoclip, unde vor fi eroii principali.


MAI MULTE DESPRE Bucium
Posted by H., at 16:49 |  September 18, 2017  | 0 Comentarii  | 2048 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCIUM: videoclipul piesei 'Frunză verde foi mărunte' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri