stiri rock

BUCOVINA canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a

BUCOVINA canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a
Bucovina (Iași) aduce la Stelele rockului românesc noul album, Nestrămutat. Folk metalul, îmbogățit cu elementele folclorice specifice zonei Moldovei vor face cu siguranță deliciul fanilor prezenți la Arenele Romane. Bucovina activează din anul 2000 și a lansat până în prezent 3 albume de studio, Ceasul Aducerii-Aminte (2006), Sub Stele (2013) și Nestrămutat (2015) precum și EP-ul Duh (2010).

Primăvara aduce o mare surpriză pentru iubitorii muzicii rock din România: după doi ani, festivalul Stelele Rockului Românesc revine pe scena Arenelor Romane din București. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premieră: pentru prima dată pe aceeași scenă vor urca unele dintre cele mai importante formații ale momentului din România: Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară și Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din România o seară de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultător de muzică rock nu are voie să-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru și îl va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

După o primă ediție care i-a adus pe aceeași scenă pe Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu, Paul Ciuci, Leluț Vasilescu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihăescu și mulți alți artiști importanți din rock-ul autohton, de data aceasta pe scenă vor urca trupele cu cea mai bogată activitate din ultimii ani.

Pentru acest eveniment s-au pus în vânzare bilete la prețul de 60 de lei. Biletele se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, rețeaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, stația de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe și de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay.

Organizator: Kompas Events  www.kompasevents.ro // www.facebook.com/kompasevents
Parteneri: Ciuc Premium, Rock FM, România TV
Parteneri media: www.metalhead.ro // www.maximumrock.ro // www.letsrock.ro // www.metalfan.ro

 

Sursa: Kompas Events


MAI MULTE DESPRE Bucovina
Posted by H., at 13:15 |  March 01, 2016  | 0 Comentarii  | 2337 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCOVINA canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri