stiri rock

BUCOVINA inregistreaza noul album

BUCOVINA inregistreaza noul album
Iasi, Aprilie 2009

A sosit momentul sa anuntam faptul ca in scurt timp vom incepe inregistrarile pentru cel de-al doilea album, un disc ce va contine minim 10 piese. Inca nu ne-am gandit la vreun nume; mai degraba asteptam sa vedem cum se contureaza munca noastra si cat de mult ne vom apropia de sound-ul pe care vrem sa-l dam intregului material - e foarte posibil ca abia atunci sa luam o hotarare in ceea ce priveste numele.

Inregistrarile vor avea loc in studioul pe care ni l-am amenajat in Iasi iar pentru acest album vom aloca mult mai mult timp, tocmai datorita lipsei vreunor constrangeri de ordin financiar, contractual sau de alta natura. In mod cert vom avea gata materialul anul acesta; dupa ce el va fi terminat, planuim sa il trimitem cat mai multor case de discuri/labeluri din Europa, cautand in acelasi timp si un partener roman OK pentru editarea albumului la o scara mai larga. Ne gandim foarte serios la editarea unui single care va precede albumul propriu-zis; un material de mici dimensiuni si care va contine cateva variatii foarte interesante ale unei piese de pe disc, produs intr-un numar limitat de exemplare.

E destul de posibil ca pana la aparitia noului material sa limitam aparitiile trupei doar la cateva show-uri pe care le-am contractat deja, tocmai pentru a ne putea concentra mai bine asupra albumului. In compensatie, oarecum, tricourile Bucovina-Ceasul Aducerii-aminte vor fi disponibile de saptamana viitoare prin
www.metalist.ro si probabil la inca alti cativa distribuitori de merchandise.

Bucovina.


MAI MULTE DESPRE Bucovina
Posted by Cynyc, at 00:00 |  April 02, 2009  | 0 Comentarii  | 1924 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCOVINA inregistreaza noul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri