stiri rock

BULLETPROOF cântă în deschiderea concertelor susținute de către AGGRESSION și HATEFUL AGONY în București

BULLETPROOF cântă în deschiderea concertelor susținute de către AGGRESSION și HATEFUL AGONY în București
Romanian Thrash Metal Club și Club Fabrica vă invită pe 13 noiembrie la o seară alături de veteranii thrash-ului canadian, Aggression.
 
Concertul face parte din turneul de aniversare a 30 de ani de carieră. Primul album, The Full Treatment (1987) este o mostră de thrash metal abraziv, în viteză, fără compromisuri, în vecinătatea stilistică a unor trupe ca Deathrow, Morbid Saint sau Mutilator.
 
Din păcate în 1989 formația se destrăma, reunindu-se abia în 2004, odată cu apariția unui album înregistrat de fapt în 1986, Forgotten Skeleton. După îndelungi perioade de pauză, în 2014 Aggression reia seria de concerte, precum și activitatea componistică, urmând ca în 2016 să apăra Fragmented Spirit Devils, la Galy Records.
 
În turneul aniversar, deci și în cadrul concertului din club fabrica, li se alătura Hateful Agony din Germania, iar din România Bulletproof.
 
Bulletproof este o trupă de thrash metal din București, înființată în iunie 2015 de către actualul frontman Răzvan Stancut (voce/chitară lead) și primul toboșar al trupei, Nicolae Bușcă. Trupa a început activitatea live la începutul anului 2016 prin mai multe pub-uri din București și din alte orașe.

Prețul biletelor va fi de 25 de lei și acestea se vor găsi doar la intrare.

AGGRESSION
https://www.facebook.com/AGGRESSION85/
 
 
 
 

Sursa: Cristina Bâlbâie - Romanian Thrash Metal Club

Posted by H., at 09:57 |  November 02, 2016  | 0 Comentarii  | 1728 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BULLETPROOF cântă în deschiderea concertelor susținute de către AGGRESSION și HATEFUL AGONY în București

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri