stiri rock

CAP DE CRANIU: making of-ul videoclipului 'I'll Break You Again Tomorrow' (episodul 2)

CAP DE CRANIU: making of-ul videoclipului 'I'll Break You Again Tomorrow' (episodul 2)
Mai jos puteti vedea noi filmari din making of-ul videoclipului I'll Break You Again Tomorrow semnat de trupa Cap De Craniu:



 

Piesa I'll Break You Again Tomorrow va figura pe albumul I'll Kill If I Live, material ce este prevazut a fi lansat la inceputul anului 2012 prin intermediul

Metalfan Records Division. Partea de voce pentru piesa I'll Break You Again Tomorrow a fost re-inregistrata pentru filmarea videoclipului de noul vocalist, Mihai Ionescu (ex-Days Before Dissaperance) si de vocalistul formatiilor Hang Him si Wheel of Discord, Vicentiu Busuioc "Averac", ce figureaza ca invitat special pe aceasta piesa.

Basistul Robert "Sep" Pieptan (Taine) a decis sa se retraga din trupa din motive personale. Componenta formatiei in momentul de fata este urmatoarea:

Mihai Ionescu - voce (2011 -)
Calin Raduta - chitara (2007 -)
Paul Nicolae - bas (2011 -)
Razvan Raduta-Penda - tobe (2007 -)

Albumul va fi lansat intr-o versiune de carcasa jewelcase ce va contine un booklet intr-un format special, grafica fiind semnata Calin Raduta, liderul trupei si principalul compozitor Cap De Craniu.

Mai multe detalii privind activitatea celor de la Cap De Craniu, puteti afla accesand pagina oficiala de Facebook a formatiei.



MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu
Posted by H., at 14:03 |  December 20, 2011  | 0 Comentarii  | 3334 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CAP DE CRANIU: making of-ul videoclipului 'I'll Break You Again Tomorrow' (episodul 2)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri