stiri rock

CAP DE CRANIU si BREATHELAST: discul 'Split it Out!' disponibil online pentru streaming si download

CAP DE CRANIU si BREATHELAST: discul 'Split it Out!' disponibil online pentru streaming si download
Split it Out!, materialul pe care trupele Cap De Craniu si Breathelast l-au lansat impreuna in data de 7 decembrie 2013 prin intemrediul Metalfan Records Division poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe link-ul de mai jos: splititout.bandcamp.com

 

Fratii Razvan si Calin Raduta s-au ocupat de productia pieselor Cap De Craniu in studioul trupei, in vreme ce piesele trupei Breathelast au fost inregistrate alaturi de producatorul Marius Costache in Next Dog Studio cu sprijinul Metalfan Records Division.

Cojocaru Ionut, chitarist al grupului Breathelast a declarat:

"Piesele Breathelast exista si datorita fostilor colegi de trupa, fratii Cimpeanu (Radu si Alex), care au avut un rol major la infaptuirea acestui material, dar si lui Marius Costache (inginer de sunet/producator - http://www.mariuscostache.ro) fara de care nu ar fi sunat asa de frumos."

Cojocaru Ionut a adaugat:

"Uniunea dintre Breathelast si Cap De Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice. Cu increderea ca trebuie sa fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem incantati si nerabdatori sa aducem materialul la bun final si sa il prezentam comunitatii intrebatoare si oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pentru atat de putin in ochii unora, dar pentru atat de mult respect si onoare reciproca pentru cei implicati."

Puteti citi aici un interviu oferit de catre liderul si chitaristul grupului Cap De Craniu, Calin Raduta, in exclusivitate pentru Metalfan Romania.

De asemenea, membrii trupei Breathelast, Mihai Andrei si Valentin Barsan au vorbit si ei despre colaborarea cu Cap De Craniu intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Metalfan Romania.

Mai jos puteti vedea videoclipurile pieselor The World Between Dream and Reality and The Man Without a Shadow feat. Jack Popescu (Kultika) si Wolves feat. Bogdan (The Boy Who Cried Wolf):

 

 

Pentru mai multe detalii privind Cap De Craniu si Breathelast, puteti accesa paginile oficiale de Facebook ale trupelor:

http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial
http://www.facebook.com/BreathelastMAI MULTE DESPRE Breathelast, Cap De Craniu
Posted by H., at 18:34 |  December 29, 2013  | 0 Comentarii  | 2567 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CAP DE CRANIU si BREATHELAST: discul 'Split it Out!' disponibil online pentru streaming si download

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri