stiri rock

CARGO lanseaza printr-un concert, DVD-ul 'Cargo Live la Arenele Romane' pe 18 martie

CARGO lanseaza printr-un concert, DVD-ul 'Cargo Live la Arenele Romane' pe 18 martie
Pe 18 martie de la ora 20:00, cea mai titrata trupa de rock romaneasca, CARGO, lanseaza noul DVD intitulat Live la Arenele Romane, in cadrul unui show marca METALHEAD.

Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, show-ul Noaptea Vrajitoarelor. DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la ”A 5a dimensiune” si "Nu ma lasa sa-mi fie dor", piese care nu se regasesc pe nici un album. ”Dupa concertul aniversar Cargo 30 de ani din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat Best Metal Show 2015, este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc!” ne transmit membrii trupei.

Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu –bas. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala pe Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 35 de lei Acces General pana pe 20 februarie
- 40 de lei Acces General pana pe 15 martie
- 50 de lei Acces General pana pe 18 martie si in ziua concertului la intrare.

- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii!

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.

Sursa: Best Music


MAI MULTE DESPRE Cargo
Posted by H., at 12:02 |  February 11, 2016  | 0 Comentarii  | 1115 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CARGO lanseaza printr-un concert, DVD-ul 'Cargo Live la Arenele Romane' pe 18 martie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri