stiri rock

Carnifliate – death grind sloven ȋn premieră ȋn Bucureşti

Carnifliate – death grind sloven ȋn premieră ȋn Bucureşti
 Metal Under Moonlight deschide anul 2017 ȋn forţă! Ȋn miezul iernii, cea mai năpraznică muzică adună ascultătorii metalului extrem la o cȃntare de top. 
 
Dacă death metal-ul si grind-ul ȋnseamnă totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupă care te face să te urci pe pereţi de la prima piesă. Extrem de dinamică, tȃnăra formaţie slovenă ajunge ȋn premieră ȋn Bucureşti pe 18 ianuarie. Concertul din Presa Pub face parte din turneul „Slaughterlust Tour”, care promovează primul album, lansat ȋn toamna anului 2016. 
 
Aşadar, miercuri, pe 18 ianuarie, de la ora 20:00 (ora de la care se permite accestul publicului), va avea loc primul concert organizat ȋn 2017 de Metal Under Moonlight, ediţia a 66-a, ȋn Presa Pub (strada Culmea Veche, numărul  2, Bucureşti). Preţul unui bilet este de 15 lei şi se poate achiziţiona doar ȋn seara evenimentului de la club. Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. De asemenea, veţi găsi un stand cu CD-uri şi tricouri la acest concert.

Sursa: Titus Constantinescu
Posted by Gina S., at 11:53 |  December 23, 2016  | 0 Comentarii  | 2041 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Carnifliate – death grind sloven ȋn premieră ȋn Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri