stiri rock

Castigatorul invitatiei la concertul DENIAL OF GOD din Odorheiu Secuiesc

Castigatorul invitatiei la concertul DENIAL OF GOD din Odorheiu Secuiesc
Castigatorul invitatiei la concursului organizat de Sun & Moon Records si Metalfan pentru concertul Denial of God / Akral Necrosis din data de 31 mai 2012 este Matei Marius.

Raspunsul corect la intrebarea "Cate E.P.-uri a lansat formatia Denial of God?" este "b) 8"

Felicitari si multumim tuturor pentru participare!

Grupul danez de black/horror metal, Denial of God va concerta in data de 31 mai 2012 in Odorheiu Secuiesc, in Thunder Rock Club din strada Kossuth Lajos, numarul 20. Evenimentul este prezentat sub deviza A Night in Transylvania de casa de discuri Sun & Moon Records. Formatia a luat nastere in anul 1991 in Soenderborg, Danemarca si a lansat pana in acest moment un album de studio - The Horrors of Satan (2006) prin intermediul casei de discuri Painkiller Records din Belgia.

Cel de al doilea album de studio al trupei va purta numele Death and the Beyond si este prevazut a fi lansat in data de 13 iulie prin intermediul casei de discuri Hells Headbangers Records (Nunslaughter, Profanatica, Sabbat, Havohej etc) din SUA.

In deschiderea concertului trupei daneze Denial of God, va urca pe scena grupul bucurestean Akral Necrosis. Formatia a lansat in data de 27 aprilie 2012 primul album de studio, disc intitulat Pandemic Dominion.

Pretul unul bilet este de 15 lei, iar acestea vor putea fi achizitionate in ziua concertului, la intrarea in club. Pentru rezervari, puteti trimite e-mail la adresa: info@sunandmoonrecords.com

Denial of God - A Night In Transylvania este un eveniment marca Sun & Moon records, in parteneriat cu Thunder Rock Club recomandat si sustinut de catre Romanian Thrash Metal Club.


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Denial of God
Posted by Metalfan , at 15:08 |  May 26, 2012  | 0 Comentarii  | 3073 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Castigatorul invitatiei la concertul DENIAL OF GOD din Odorheiu Secuiesc

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri