stiri rock

Cateva motive pentru a vedea concertul 'CELELALTE CUVINTE – 30 de ani' de la Sala Palatului

Cateva motive pentru a vedea concertul 'CELELALTE CUVINTE – 30 de ani' de la Sala Palatului
Joi, 8 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc concertul aniversar Celelalte Cuvinte – 30 de ani. Cateva motive pentru care participarea la eveniment este un “must”:

Celelalte Cuvinte e o trupa-legenda. De 30 de ani pe scena, cu foarte putine schimbari de componenta. Sunt dovada fidelitatii si a crezului urmat. 4 din cei 5 membri ai trupei sunt in Celelalte Cuvinte de 30 de ani. Cel mai nou, Tiberiu Pop, are “doar” 25 de ani vechime.

Sunt ca vinul de calitate: mai buni cu fiecare an. Sunt instrumentisti excelenti, iar vocalul Calin Pop e intr-o forma de zile mari. Veti vedea ce inseamna o trupa inchegata. Chiar daca de-a lungul anilor si-au schimbat stilul, si-au pastrat mereu coerenta. Cu ocazia acestui concert, inregistreaza primul album live si primul dvd live din cariera - poti fi o parte din acesta.
    „Motu” Pittis i-a descoperit si i-a sustinut.
    E rock progresiv, autentic.
    A pornit ca o trupa de liceu, s-a transformat in trupa de facultate si apoi a devenit una dintre cele mai iubite trupe din rock-ul romanesc.
    Tobele lui Tinu au devenit legenda: ocupa 3 x 3 metri pe scena, 16 canale pe mixer. Sunt cat un autoturism de teren si valoreaza cam tot atat.
    Au o pofta de cantat, cum rar intalnesti, chiar si la trupe de adolescenti. Setlist-ul de la Sala Palatului are 3 ore.
    Vor fi proiectii cu trupa din toate perioadele.
    Ca sa auzi live, in acelasi concert Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon si Zmeie. In plus, ai ocazia de a asculta lucrarea rock „Oglinda” – o lucrare de 20 de minute, 6 acte.

Reguli acces:

-          Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00
-          Concertul va incepe la ora 20.00.
-          Este interzis accesul cu orice aparatura video
-          Este permis accesul cu aparat foto, cu obiectiv nedetasabil. Fotografii profesionisti au accesul permis pe baza acreditarilor de presa
-          Biletele se vor putea achizitiona si de la Casa de bilete a Salii Palatului. Pretul va ramane nemodificat.

 

Dupa concert, fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a primi autografe si de a petrece impreuna cu trupa in Jukebox Venue. Afterparty-ul va avea loc imediat dupa terminarea concertului de la Sala Palatului, dupa orele 23.00. Intrarea este libera.


MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Dragos P., at 22:47 |  December 07, 2011  | 0 Comentarii  | 3151 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Cateva motive pentru a vedea concertul 'CELELALTE CUVINTE – 30 de ani' de la Sala Palatului

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri