stiri rock

Cea de a doua trupa confirmata pentru festivalul November to Dismember 2015!

Cea de a doua trupa confirmata pentru festivalul November to Dismember 2015!
Dupa ce in urma cu putina vreme a fost confirmata prima trupa ce va concerta in cadrul editiei din anul 2015 a festivalului November to Dismember-  grupul Undercroft din Chile, organizatorii au facut public numele celei de a doua formatii ce va lua parte la acest eveniment. Numele formatiei este Rectal Smegma si vine din Olanda. Genul abordat fiind brutal death metal/goregrind. Cel mai recent album de studio al formatiei poarta numele Become the Bitch si a fost lansat in anul 2013. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Genophobia:

 

Editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 28 - 30 noiembrie la Fusion Arena din Bucuresti (str. Traian Popovici nr. 79-91, situata in centrul Bucurestiului, in proximitatea Pietei Alba Iulia). Pe scena vor urca trupe precum Pyogenesis, Tankard, Asphyx, Morgoth, Esoteric, Abnormyndeffect, Bloodway, Tons of Powder, Spiritual Ravishment si multe altele.

Primele 100 de abonamente speciale, valabile pentru toate cele trei seri ale festivalului, au fost deja epuizate, din acest moment cei interesati isi pot achizitiona abonamente pentru toate cele trei zile la pretul de 199 lei, respectiv bilete valabile o singura zi, la pretul de 89 de lei. Preturile biletelor si ale abonamentelor raman valabile pana in data de 25 noiembrie 2014, dupa aceasta data atat biletele, cat si abonamentele se vor gasi exclusiv la intrarea in locatie, la pretul de 229 lei pentru un abonament, respectiv 99 lei pentru un bilet valabil o singura zi a festivalului.

Biletele sunt disponibile on-line prin intermediul retelelor www.iabilet.ro si www.myticket.ro, in timp ce biletele fizice se pot achizition din magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, de asemenea din reteaua magazinelor Diverta, magazinelor UMAN, agentiilor Perfect Tour si a magazinelor Senia din toata tara. De asemenea, Axa Valaha Productions livreaza bilete si abonamente oriunde in Bucuresti si prin posta, in sistem ramburs, oriunde in Romania.

November to Dismember Metal Fest este o productie independenta, sub egida Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.


MAI MULTE DESPRE Undercroft
Posted by H., at 11:27 |  August 08, 2014  | 0 Comentarii  | 2485 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Cea de a doua trupa confirmata pentru festivalul November to Dismember 2015!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri