stiri rock

“CELELALTE CUVINTE – 30 de ani”: biletele la preţ promoţional– sold out!

“CELELALTE CUVINTE – 30 de ani”: biletele la preţ promoţional– sold out!
Biletele la preţ promoţional puse în vânzare pentru concertul Celelalte Cuvinte – 30 de ani din data de 8 decembrie, la Sala Palatului, s-au epuizat în cursul zilei de astăzi.

În reţeau Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) si online pe http://www.eventim.ro mai sunt disponibile bilete la preţul normal de 50 de lei – categoria IV, 70 de lei - categoria III, 90 de lei – categoria II si 130 de lei – categoria I.

La 30 de ani de la înfiinţare, trupa Celelalte Cuvinte pleacă la întâlnirea cu fanii din toată ţara, mulţumindu-le, în acest fel, pentru fidelitatea cu care îi susţin de 3 decenii.

Turneul naţional Celelalte Cuvinte cuprinde 12 oraşe – începe pe 4 noiembrie la Oradea, trece prin Cluj, Sibiu, Timişoara, Reşiţa, Constanţa, Galaţi, Buzău, Iaşi, Braşov, Târgovişte şi se încheie la Bucureşti, pe 8 decembrie, la Sala Palatului, cu un spectacol-concert pe măsura trupei şi a vârstei.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată ţara, cărora le vor spune, în stil propriu, povestea celor 30 de ani.MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Dragos P., at 16:24 |  October 20, 2011  | 0 Comentarii  | 1898 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: “CELELALTE CUVINTE – 30 de ani”: biletele la preţ promoţional– sold out!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri