stiri rock

Celelalte Cuvinte lanseaza un nou album

Celelalte Cuvinte lanseaza un nou album

Comunicat de presa al Asociatiei Culturale Româno-Irlandeze:

Grupul Celelalte Cuvinte a lansat un nou produs discografic intitulat ‚STEM’ . Titlul albumului are trimitere la termenul medical (celule stem) in sensul figurat, respectiv face referire la capacitatea membrilor trupei de a se regenera si actualiza din punct de vedere muzical, pastrandu-si insa stilul si propria personalitate si aceasta chiar  prin felul lor de a fi. Noul CD produs de TVR Media a fost lansat duminica, 5 octombrie printr-un concert la Oradea si va fi prezentat in cadrul unor spectacole din cateva orase din tara.

Albumul, disponibil din aceasta luna in magazine va fi prezentat oficial la Bucuresti in cadrul concertului de lansare din  seara de vineri, 14 Noiembrie, orele 20, la Palatul National al Copiilor. Recitalul care va dura peste doua ore va include pe langa piesele noi si melodii consacrate ale formatiei ce s-au facut cunoscute publicului de-a lungul celor aproape 27 de ani de existenta. Primul single de pe album, „Zmeie”, a fost cântat de formaţie în concertele inca de anul trecut şi este deja difuzat la cateva posturi radio. În plus, piesa este însoţită de un videoclip realizat de Doru Ionescu, difuzat periodic pe TVR Cultural ( saptamana 13-19 octombrie la rubrica ,,Retro-clip,,)
 
Pretul biletelor va fi de 40 , 45 si 50 lei in functie de locul in sala. Biletele sunt disponibile din data de 9 octombrie la Magazinul Muzica, Magazinele Music Shop Batistei si Calea Victoriei, Flamingo Unirii, Sala Palatului, Sala Polivalenta, Flanco Orhideea, Dorobanti, Baneasa, Cora Pantelimon si in toata tara prin reteaua Bilet.ro.

Organizatorul mulţumeste sponsorului principal Proges si partenerilor Radio Guerrilla, Jurnalul National, Sapte Seri, OOPS Media, MetalHead.ro, BestMusic.ro, HMM, Rockxpress, MetalAct, MetalAssault, Port.ro, Metalfan, Rockpolis, Metropotam.ro, BangYourBrain si dB Technologies.

Organizator: Asociatia Culturală Româno-Irlandeză
Contact: Peter Moynahan - blackbeers@gmail.com
Info: www.celelalte-cuvinte.ro

Bucuresti 8 octombrie



MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Klawz, at 00:00 |  October 09, 2008  | 0 Comentarii  | 2999 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Celelalte Cuvinte lanseaza un nou album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri