stiri rock

CELELALTE CUVINTE - primul concert din 2011 la Bucuresti

CELELALTE CUVINTE - primul concert din 2011 la Bucuresti
Trupa Celelalte Cuvinte şi-a obişnuit publicul cu o identitate aparte. Concerte rare şi de calitate. Astfel, orădenii de la Celelalte Cuvinte ajung pentru prima dată în acest an în Bucureşti, pe 28 aprilie, în Jukebox Venue, pentru un concert special.

De 30 de ani împreună (vârstă pe care trupa o împlineşte în 2011), Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc. Sonorităţile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare pentru această trupă.

Pe 28 aprilie, Celelalte Cuvinte vine în Jukebox Venue cu piese ce au scris istorie în rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Stele, Lupii, Dacă vrei, Iarbă prin păr.

În plus, acest concert va conţine mici momente, în avanpremieră, din spectacolului grandios pe care trupa îl va oferi fanilor pentru a sărbători cum se cuvinte 30 de ani de activitate.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.

Biletele s-au pus în vânzare în Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti şi online pe www.eventim.ro). Biletele sunt împărţite în trei categorii, după cum urmează:

VIP I: 50 lei – locuri la mese, poziţionare preferenţială faţă de scenă
VIP II: 40 lei – locuri la mese
Acces General: 33 lei – locuri in picioare


Pentru informaţii suplimentare referitoare la amplasarea meselor, publicul este rugat să apeleze clubul Jukebox Venue la numărul de telefon: 021 322 66 10.
Recomandat de: RockFmMAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Dragos P., at 09:38 |  April 07, 2011  | 0 Comentarii  | 2090 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CELELALTE CUVINTE - primul concert din 2011 la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri