stiri rock

CELELALTE CUVINTE si IRON MAIDNEM - headlineri la Bistrita Moto-Rock Party

CELELALTE CUVINTE si IRON MAIDNEM - headlineri la Bistrita Moto-Rock Party

In perioda 15-17 mai va avea loc la Bistrita prima editie a festivalului de muzica rock Bistrita Moto-Rock Party. 'Am gandit acest eveniment publicului larg din Bistrita dar contam si pe prezenta a catorva zeci de motociclisti din tara' – a declarat organizatorul principal, instructorul moto Flaviu Mester.
  Pe parcursul a trei zile vor avea loc in spatiul amenajat  targului de animale din Viisoara concursuri cu motociclete, proiectii video, concerte de muzica rock si alte programe distractive. Invitatii pentru vineri seara sunt formatiile Celelalte Cuvinte, Grimus si Revelation, iar sambata, 17 mai, vor evolua grupurile Truda, Luna Amara, Dakonia si formatia tribute Iron Maidnem din Ungaria.
  'Grupul Celelalte Cuvinte se afla in faza de finalizare a inregistrarilor noului album si  reia seria concertelor dupa o perioada de pauza. Prezenta rockerilor oradeni va fi o premiera locala si tine capul de afis al recitalurilor din cadrul acestui festival,' a mai adaugat Flaviu Mester.
  Prima zi intrarea va libera, iar pentru vineri si sambata se vor pune in vanzare bilete la pretul de 15 lei/ zi si abonamente ce vor costa 25 de lei si vor fi valabile pentru ambele zile. Cei care se vor deplasa la festival cu cortul vor beneficia de spatiu de campare gratuita. Locatia este foarte usor de gasit, aflandu-se in imediata apropiere a statiei de tren Viisoara si la cca 200 m distanta de soseaua care vine din directia Reghin sau Cluj, la intrarea in municipiu.
  Cei interesati pot obtine mai multe informatii la adresa de mail bistritamoto@gmail.com



MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte, Iron Maidnem, Luna Amară, Truda
Posted by at 00:00 |  May 15, 2008  | 0 Comentarii  | 4464 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CELELALTE CUVINTE si IRON MAIDNEM - headlineri la Bistrita Moto-Rock Party

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri