stiri rock

CHANGING SKINS: pregatiti pentru lansarea primului material discografic

CHANGING SKINS: pregatiti pentru lansarea primului material discografic
Trupa bucuresteana CHANGING SKINS va lansa primul material discografic intitulat "Changing Skins" sambata 13 octombrie 2012 (ora 20.00) printr-un concert in clubul The Silver Church din capitala.
 
Pentru formatie zilele trec din ce in ce mai greu, cu repetitii lungi la sala si pregatirea in cele mai mici detalii a evenimentului, astfel incat concertul de lansare sa fie unul demential, dar si cu emotia lansarii primului material discografic Changing Skins.
Changing Skins isi va face "incalzire" pentru lansarea albumului pe scena NorokOktoberfest (in data de 29 septembrie), eveniment ce va avea loc in cadrul festivalului Berii Bavareze, la Restaurantul "Garden Club”  (langa Reprezentanta Mercedes).
 
Horatiu - voce: "Abia astept sa tin in mana CD-ul. Am discutat cu managementul nostru foarte multe despre produs si speram ca va fi pe placul tuturor. Formatul digipak ni s-a parut cel mai adecvat pentru acest prim material Changing Skins pe care il veti putea cumpara in premiera chiar la lansare. Albumul incheie un capitol foarte important pentru noi si speram sa fie urmat de cat mai multe concerte de promovare. Dupa acestea, de fapt in paralel, ne vom apuca deja de lucru pentru urmatorul material (sa va spun un secret: deja ne-am apucat)".
 
Stefan - chitara: "Acest album reprezinta finalul unei etape muzicale, a unui proces creativ inceput cu trei ani in urma. Este primul album Changing Skins cat si primul album pe care reusesc sa-l duc la bun sfarsit si care urmeaza sa vada lumina zilei si sa ajunga la urechile iubitorilor acestui gen muzical. Cred ca acest album este foarte versatil iar cele 10 piese surprind bine starile emotionale si diversele perioadele din vietile noastre in care au fost scrise".
 
Adi - bas: "Acum un an ma intalneam pentru prima oara cu Horatiu si Stefan in fata la Mac in unirii (sic!) sa punem tara la cale. 10x100 de beri mai tarziu suntem ca intr-o familie si vreau sa le multumesc colegilor de trupa in primul rand. A trecut o groaza de timp de cand cantam in liceu sau facultate cu Costi, Vic, Calin, Iovanu, John sau Cipanu si prea multi ani de la primul album lansat tot cu Nelu -Promusic Prod. (sic!). Sunt insa si azi la fel de "disperat" dupa muzica pe care o cant, Ruxi (sotia) poate sa confirme :) Va asteptam la lansare!"
 
Raluca - tobe: "Abia astept sa tin in mana acest album dar sa-l si ascult, mai ales ca  pentru mine ultima piesa inregistrata o sa fie o surpriza ( piesa pe care o vom canta in cadrul evenimentului de lansare pentru prima data) . Fiind si primul album la care am lucrat alaturi de colegii mei, ma face bucuroasa sa va prezint sarea si piperul trupei ce poate fi auzit pe CD. Va asteptam pe toti la lansare!!!".
 
"Changing Skins" va fi lansat in varianta CD-digipack, include 10 piese si doua videoclipuri, iar distributia in tara va fi asigutara de A & A Rec.

Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Changing Skins
Posted by Dragos P., at 13:01 |  September 27, 2012  | 0 Comentarii  | 2692 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CHANGING SKINS: pregatiti pentru lansarea primului material discografic

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri