stiri rock

CHILDREN OF BODOM: biletele pentru concertul de la Bucuresti au fost puse in vanzare

CHILDREN OF BODOM: biletele pentru concertul de la Bucuresti au fost puse in vanzare
Exista o prejudecata potrivit careia formatiile de metal nu pot sa aiba succesul grupurilor de pop, dance sau de muzica electronica. CHILDREN OF BODOM, faimoasa trupa finlandeza, desfiinteaza acest mit printr-o cariera la care viseaza orice artist, indiferent de genul abordat. 

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), CHILDREN OF BODOM, se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului Halo Of Blood over Europe 2013 pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Alaturi de Children of Bodom vor urca pe scena alte doua formatii surpriza pe care le vom anunta in scurt timp! Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti.

Children of Bodom a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in  Finlanda si au atins pozitii inalte in "infamul" top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei - primele 100 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
115 lei - biletele achizitionate in ziua concertului

Primele 100 de bilete participa la o extragere la sorti pentru 10 pass-uri de meet & greet cu formatia COB! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: Meet & greet - COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE Children of Bodom
Posted by H., at 23:46 |  April 15, 2013  | 0 Comentarii  | 2600 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CHILDREN OF BODOM: biletele pentru concertul de la Bucuresti au fost puse in vanzare

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri