stiri rock

CHILDREN OF BODOM: Scheletii din dulap

CHILDREN OF BODOM: Scheletii din dulap

Formatia finlandeza Children of Bodom se pregateste sa lanseze in aceasta toamna compilatia Skeletons In The Closet.

Titlurile pieselor ce vor figura pe Skeletons In The Closet sunt urmatoarele:

01. Lookin’ Out My Back Door (Creedence Clearwater Revival)
02. Hell Is For Children (Pat Benatar)
03. Somebody Put Something In My Drink (Ramones)
04. Mass Hypnosis (Sepultura)
05. Don´t Stop At The Top (Scorpions)
06. Silent Scream (Slayer)
07. She Is Beautiful (Andrew W.K.)
08. Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In) (Kenny Rogers)
09. Bed Of Nails (Alice Cooper)
10. Hellion (W.A.S.P.)
11. Aces High (Iron Maiden)
12. Rebel Yell (Billy Idol)
13. No Commands (Stone)
14. Antisocial (Trust/Anthrax)
15. Talk Dirty To Me (Poison)
16. War Inside My Head (Suicidal Tendencies)
17. Oops!… I Did It Again (Britney Spears)

MAI MULTE DESPRE Children of Bodom
Posted by H., at 00:00 |  July 03, 2009  | 1 Comentarii  | 2002 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CHILDREN OF BODOM: Scheletii din dulap


Alte articole din Stiri