stiri rock

Chillax After Midnight la DARK BOMBASTIC EVENING 3

Chillax After Midnight la DARK BOMBASTIC EVENING 3

De regula, la festivaluri, dupa concertele propriu-zise, o mare parte din public se retrage in alte locatii, unde sa petreaca in grupuri mici, pana spre dimineata. Altii se duc spre corturile lor iar cei mai obositi, la somn.

Istoricul evenimentelor organizate de DonisArt a aratat ca audienta prefera sa stea si dupa concertele din cluburi, sa povesteasca cu trupele, sa petreaca ore bune. Cum aceasta editie DBE este si prima provocare outdoor marca DonisArt, plus faptul ca in Alba Iulia, dupa o anumita ora, nu sunt prea multe locuri de atractie, a fost creat un nou concept in cadrul DBE 3: CAM (Chillax After Midnight)

Astfel, cand ultima trupa din fiecare seara isi va termina recitalul, publicul este invitat la CAM! Tot in incinta spatiilor RYMA, am gandit variante alternative de a petrece noaptea intr-un mod civilizat dar relaxant! Astfel, DJ Lebovski se va ocupa de muzici adaptate genurilor promovate si sustinute de DBE, sonoritati care vor putea fi ascultate atat pe scena mica a locatiei cat si in spatiile indoor RYMA.

In dreptul scenei mari vor rula cateva filme documentare mai putin cunoscute in Romania insa captivante pentru cei ce iubesc si respecta natura.

Iar in zona plina de copaci si verdeata (bancute, hamac), prietenii de la RYMA vor aprinde un foc mare “de tabara”, in jurul caruia se vor putea povesti rostite si nerostite, pana spre dimineata…

Daca frigul se va pogori pe noi, prietenii cu Food-ul si ceaunele lor miraculoase ne vor pregati cate un ceai cald, ca sa mearga cu toate celelalte “ingrediente".


Echipa DonisArt

Posted by Ella, at 23:37 |  August 04, 2011  | 0 Comentarii  | 1670 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Chillax After Midnight la DARK BOMBASTIC EVENING 3

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri