stiri rock

CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA si BURNING BLACK la Bucuresti

CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA si BURNING BLACK la Bucuresti

Dupa o indelungata asteptare, putem anunta in mod oficial concertul de la Bucuresti al triadei Circle II Circle [SUA] + Manticora [Danemarca] + Burning Black [Italia]! Pe 16 mai, de la ora 19:30, va asteptam la biserica - a se citi The Silver Church, club din incinta Casei de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” – pentru o “spovedanie” power progresiva, combinata cu “psalmi” heavy metal. :)
 
Iata ca si rockerii din Bucuresti se vor putea bucura de una dintre cele mai stralucite voci ale metalului progresiv, Zak Stevens – emblematic alaturi de legendarii Savatage – acum frontaman la Circle II Circle. Danezii de la Manticora au un fan base destul de consistent in Romania, iar italienii de la Burning Black, desi o trupa formata din tineri, ne vor aduce parfumul old school al heavy metal-ului anilor ’80.
 
Numarul biletelor este limitat la 400. Biletele se gasesc deja in reteaua Eventim [ www.eventim.ro - adica in aproape toate magazinele Germanos din tara], pretul uni bilet cumparat in avans fiind de 45 lei. In ziua concertului biletul va costa 55 lei.MAI MULTE DESPRE Circle II Circle, Manticora
Posted by Krudd Promotion, at 00:00 |  March 25, 2009  | 1 Comentarii  | 2089 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA si BURNING BLACK la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri