stiri rock

Ciuc Premium este berea oficială a concertului Guns n’Roses de la Bucureşti

Ciuc Premium este berea oficială a concertului Guns n’Roses de la Bucureşti
Ciuc Premium este berea oficială a primului concert susţinut în România de Guns N’Roses, trupa americană care a vândut peste 100 milioane de albume în întreaga lume. Concertul Guns N’Roses de la Bucureşti face parte din turneul „Chinese Democracy World Tour” şi va avea loc pe data de 21 septembrie în Bucureşti, la Romexpo, fiind organizat de compania D&D East Entertainment.

„Asocierea mărcii Ciuc Premium cu una dintre cele mai populare trupe rock din ultimele trei decenii, prin poziţionarea sa ca berea oficială a concertului, ne onorează şi vine ca o confirmare a faptului că berea Ciuc Premium este susţinătoarea celor mai importante evenimente muzicale ale verii 2010 şi nu numai. Concertul trupei Guns N’Roses, parte a platformei "Ciuc Premium - gustul muzicii de calitate", este o nouă ocazie deosebită de a le oferi o bere de calitate iubitorilor muzicii de calitate” declară Paul Markovits, Director Marketing Heineken România.

Cu peste 100 milioane de albume vandute în întreaga lume, Guns N’Roses este una dintre cele mai populare formaţii rock din ultimele 3 decenii. Incă de la înfiinţare, în 1985, punctul de atracţie al trupei a fost solistul acesteia, AXL ROSE, pe numele său real, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul său vocal inconfundabil şi prin prestaţia scenica deosebita. De-a lungul timpului, cei de la Guns N’ Roses au impresionat prin apariţiile live, aşa că „Chinese Democracy World Tour” a devenit un prilej pentru fanii din toată lumea să îi revadă după o pauză îndelungată. Turneul de promovare a ultimului album al trupei, „Chinese Democracy”, lansat în anul 2008, îi aduce pe cei de la Guns N’ Roses în premieră în România.
]

Sursa: D&D East Entertainment
MAI MULTE DESPRE Guns N'Roses
Posted by Dragos P., at 13:23 |  August 11, 2010  | 0 Comentarii  | 3088 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ciuc Premium este berea oficială a concertului Guns n’Roses de la Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri