stiri rock

CLITGORE colaboreaza cu LIVIDITY

CLITGORE colaboreaza cu LIVIDITY
Clitgore (Ro) colaboreaza cu Dave Kibler si Jake Lahniers, membrii ai legendarei trupe americane Lividity. Acestia au inregistrat vocile guturale pentru piesa The Lust Supper, care va aparea pe primul disc full leght al grinderilor romani.

Trupa a mai beneficiat pentru albumul de debut de experienta unor nume importante a scenei underground, precum: Marc / Mixomatosis (Spa), Vito / Ultimo Mondo Cannibale (Ita) si Corneliu / Cadavrul (Ro).

Piesele ce le puteti asculta pe siteul trupei vor fi incluse pe album, care va iesi la sfarsitul anului 2010. Coperta bolnava, artwork-ul, versurile si piesele sunt finalizate, urmand partea de mixaj / masterizare in continuare. Mai multe informatii despre acestea vom furniza in curand.
 
 


Sursa: Clitgore


MAI MULTE DESPRE Clitgore, Lividity
Posted by H., at 01:42 |  June 30, 2010  | 2 Comentarii  | 4123 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CLITGORE colaboreaza cu LIVIDITY

  • Imi place faza asta: ''legendara trupa americana Lividity''.
    Daca nu ma insel, ''legendara'' Lividity a dat si prin Romanica unde au prestat un show memorabil in fata a 150 de spectatori, adica la cota lor. Cu adevarat legendar...

    1. Posted by GJA | 30 Iunie 2010 08:34
  • Pai si Atheist au cantat in fata a 100-150 de spectatori, si poti spune ca nu este o trupa legendara? Este. Mai mult decat atat, cei care nu au fost acolo au pierdut unul dintre cele mai tari concerte de pe meleagurile noastre. Pe langa asta, iti dau un exemplu cu Exodus (despre care se zice ca a fost prima trupa Thrash Metal), care in Marea Britanie a cantat in fata a 70 de oameni intr-o carciuma, acum 4-5 ani. Asa ca, personal, cred ca nu conteaza numarul spectatorilor prezenti la un concert, ci concertul in sine. Ma mir totusi ca in tara asta s-au gasit totusi 2-3 "fraieri" care sa faca astfel de concerte.

    2. Posted by Fantotzii | 01 Iulie 2010 14:00
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri