stiri rock

Coke Live: line-up si detalii despre bilete

Coke Live: line-up si detalii despre bilete

Trupele participante la festivalul Coke Live, care va avea loc pe 23-24 iunie, pe insula Lacul Morii din Bucuresti sunt:

Sambata, 23 iunie: PRODIGY, DJ GODJIRA, RASMUS, BACKYARD BABIES, VITA DE VIE, IRIS, ZOB, E.M.I.L., KUMM, NISTE BAIETI, DANGER, TOM NOVY & LIMA, DJ RARES, DJ MARIKA, DJ RAUL.

Duminica, 24 iunie: INCUBUS, THE CULT, IL NINO, NICK OLIVERI, VAMA, LUNA AMARA, DIRECTIA 5, AB4, GRIMUS, COMA, TROOPER, DJ MODEL, DJ THORNADO, DJ VANIA.

   In legatura cu biletele de intrare, firma Events, organizatorul evenimentului, a emis urmatoarul comunicat:

   Incepand de astazi (n.r. 3 mai), biletele la CokeLive Festival pot fi achizitionate de catre publicul larg in 25 de magazine din reteaua Diverta din intreaga tara şi on-line la www.ticketpoint.ro.
    CokeLive, festival international ce-i are ca protagonisti pe The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult si multi altii, se desfasoara in perioada 23 - 24 iunie, în Bucureşti, pe Insula Lacul Morii din cartierul Crangasi. O grădină uitata a Capitalei, Insula Lacul Morii este o experienţă inedită si o legenda urbana ce merita redescoperita. Lacul Morii s-a format înainte de Revoluţie prin bararea Dâmboviţei, conducerea comunistă vizând apărarea Bucurestiului împotriva inundaţiilor. Creata ca spatiu pentru festivitati, insula artificiala unita de tarm printr-un pod este astazi un loc ideal atat pentru plimbari pe jos sau cu bicicleta cat si pentru jogging. Locatia este usor accesibila – pana la piata Crangasi transportul in comun este asigurat de tramvaiul 41, de autobuzul 178 sau de metrou.
    Preţurile biletelor la festival variază în funcţie de categorie. Un bilet de week-end, care oferă acces la manifestările de pe întreaga durată a festivalului, costă 134 RON. Camparea este asigurată la preţul de 35 RON/cort pentru întreg week-end-ul. Biletele achiziţionate pe
www.ticketpoint.ro vor fi livrate în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data comenzii la adresele confirmate de către cumpărători în momentul înscrierii pe site, sau, în funcţie de opţiunea aleasă, la un magazin Diverta din apropierea lor. Biletele VIP, care asigură accesul în tribuna VIP de pe Insulă, pot fi achiziţionate numai pe bază de comandă la numărul de telefon + 40 21 311 50 63 (Events) la preţul de 284 RON.
    Magazinele Diverta in care se vor pune in vanzare bilete la CokeLive Festival sunt: Constanta - Diverta Tomis, Craiova - Diverta Mercur, Timisoara - Diverta Eugen Barbu, Cluj-Napoca - Diverta Universitatii, Brasov - Diverta Star, Ploiesti - Diverta Omnia, Iasi - Diverta Moldova, Sibiu - Diverta Dacia Traiana, Bacau - Diverta Luceafarul, Galati - Diverta Galati, Satu Mare - Diverta Somes, Bistrita Nasaud - Diverta Independentei, Pitesti - Diverta Balcescu, Petrosani - Diverta Republicii, Oradea - Diverta Lotus, Sf. Gheorghe - Diverta Sf Gheorghe, Arad Diverta Ziridava, Targu Jiu - Diverta Parang, Buzau - Diverta Dacia Buzau, Medias Diverta Roth, Bucuresti Diverta Plaza Romania, Bucuresti Diverta Mall Vitan, Bucuresti Diverta Fainari, Bucuresti Diverta Unirii Megastore, Bucuresti Diverta Scala.
    CokeLive Festival este un eveniment Coca-Cola organizat de compania  Events, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Ramona Aparaschivei, PR&Marketing Manager, la telefon 0788 439 353 sau la adresa
ra@events.ro.

Posted by Cynyc, at 00:00 |  May 11, 2007  | 4 Comentarii  | 4882 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Coke Live: line-up si detalii despre bilete

  • dar daca vreau bilet doar pt. prima zi ???

    1. Posted by satanic | 12 Mai 2007 10:21
  • chiar asa.. daca vreau sa merg doar sambata ? platesc cat pt tot weekend'ul? :|

    2. Posted by Aleka | 14 Mai 2007 12:16
  • exista si bilete pentru o zi ....costa 82lei sau 84lei

    3. Posted by Cristi | 14 Mai 2007 17:03
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri