stiri rock

COLDWAR: videoclipul piesei '13th Moon' disponibil online

COLDWAR: videoclipul piesei '13th Moon' disponibil online
13th Moon, noul videoclip al trupei irlandeze Coldwar poate fi vazut mai jos:

 

Piesa 13th Moon este extrasa de pe discul Pantheist ce a fost lansat in data de 28 aprilie 2014 prin intermediul casei de discuri Candlelight Records.

Coldwar va concerta in cadrul celei de a doua editii November to Dismember Metal Fest ce se va desfasura in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 in Bucuresti. Evenimentul este prezentat de catre Axa Valaha Productions si Ribcage Booking. Pe scena festivalului vor mai urca trupe precum Asphyx, Morgoth, Tankard, Esoteric, Bloodway, Abnormyndeffect si Tons of Powder

November to Dismember Metal Fest prezinta in 2014 trei zile de metal extrem si divers, un total de treizeci si trei de trupe din saisprezece tari, sapte trupe headliner, din care patru in premiera in Romania, intr-o locatie de peste 2000 de metri patrati, aceeasi ca si in anul precedent, FUSION ARENA (str. Traian Popovici nr. 79-91, situata in centrul Bucurestiului, in proximitatea Pietei Alba Iulia).

Primele 100 de abonamente speciale, valabile pentru toate cele trei seri ale festivalului, au fost deja epuizate, din acest moment cei interesati isi pot achizitiona abonamente pentru toate cele trei zile la pretul de 199 lei, respectiv bilete valabile o singura zi, la pretul de 89 de lei. Preturile biletelor si ale abonamentelor raman valabile pana in data de 25 noiembrie 2014, dupa aceasta data atat biletele, cat si abonamentele se vor gasi exclusiv la intrarea in locatie, la pretul de 229 lei pentru un abonament, respectiv 99 lei pentru un bilet valabil o singura zi a festivalului.

Biletele sunt disponibile on-line prin intermediul retelelor www.iabilet.ro si www.myticket.ro, in timp ce biletele fizice se pot achizition din magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, de asemenea din reteaua magazinelor Diverta, magazinelor UMAN, agentiilor Perfect Tour si a magazinelor Senia din toata tara. De asemenea, Axa Valaha Productions livreaza bilete si abonamente oriunde in Bucuresti si prin posta, in sistem ramburs, oriunde in Romania.





MAI MULTE DESPRE Coldwar
Posted by H., at 23:24 |  August 26, 2014  | 0 Comentarii  | 2281 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: COLDWAR: videoclipul piesei '13th Moon' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri