stiri rock

COMA: album nou

COMA: album nou

Coma revine dupa aproape 5 ani de absenta cu un nou material intitulat Nerostitele. Albumul va fi lansat pe piata pe data de 30.11.2006 in binecunoscutul Fire Club. Materialul este produs de BRING THE NOISE.

Albumul intitulat Nerostitele se intinde pe o durata de aproximativ 60 de minute si contine 14 piese pline de incarcatura  emotionala, pasiune si agresivitate. Un material care impresioneaza prin frumusetea si profunzimea versurilor dar si prin complexitatea instrumentala.

Albumul aduce in premiera colaborarea dintre un artist din Romania si un nume de o importanta majora pentru scena rock-ului alternativ american. Este vorba de participarea extraordinara a lui Bill Gould, basistul trupei americane legenda - Faith No More, pe piesa Mai presus de cuvinte. Pe langa Bill Gould, albumul se bucura si de participarea a inca doua nume speciale: Adrian Despot de la Vita de Vie - un vechi prieten al formatiei - pe piesa Un loc sa ajung si Brugner, artist de referinta al scenei hip hop din Romania, pe piesa Urmarire.

Pentru inceput, acest nou album al formatiei Coma este sustinut de videoclipul piesei Coboara-ma-n Rai, videoclip realizat sub regia lui Marian Crisan -cu care trupa a mai colaborat si pe primul album. Filmat in intregime in infrarosu clipul introduce intr-o maniera originala si noncomformista atmosfera albumului. Videoclipul poate fi vazut pe pagina de web www.myspace.com/nerostitele.

In ideea de a promova si mai bine acest album, trupa Coma a mai filmat inca doua videoclipuri la piesele Canta-mi Povestea si Un loc sa ajung care in momentul de fata se afla in postproductie. Pe langa acestea, albumul beneficiaza si de o expunere vizuala integrala ce va face obiectul aparitiei unui DVD - Nerostitele. Un material video de 60 de minute pentru care a fost nevoie de 12 ore de filmat in continuu si in care sunt prezente toate piesele de pe album filmate in functie de atmosfera fiecareia indiferent daca au clip sau nu.


In consecinta, Nerostitele vine sa puna punct unei pauze de aproape cinci ani. El este un album a carui istorie se constituie intr-una dintre cele mai agitate dar si mai frumoase in acelasi timp. Despre aceasta istorie si trairile sale diferite vor vorbi cele 14 piese ce alcatuiesc noul album Coma.

(text: Rock Your Mind)MAI MULTE DESPRE Coma
Posted by Klawz, at 00:00 |  November 25, 2006  | 5 Comentarii  | 7275 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: COMA: album nou

 • ce potzi sa comentezi despre o astfel de trupa?...
  COMA RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  1. Posted by ara | 23 Mai 2007 11:50
 • coma ....cea mai tare trupa de rock din romania ........nu mai am ce sa zic .......le doresc la baietzi mult succes in continuare shi trupele de acat sa dispara de pe scena .......ascultatzi mah coma .............ca au versuri bune ...is cei mai buni !

  2. Posted by teo | 10 Iulie 2007 21:15
 • coma ....cea mai tare trupa de rock din romania ........nu mai am ce sa zic .......le doresc la baietzi mult succes in continuare shi trupele de cacat sa dispara de pe scena .......ascultatzi mah coma .............ca au versuri bune ...is cei mai buni !

  3. Posted by teo | 10 Iulie 2007 21:17
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri