stiri rock

COMUNICAT DE PRESA: top t 2006 - 11-13 mai

COMUNICAT  DE  PRESA: top t 2006 - 11-13 mai

Asociatia HAIR Buzau, Fundatia pentru Tineret si Casa de Cultura a Municipiului Buzau cu sprijinul Primariei Buzau organizeaza in perioada 11-13 mai 2006 editia a 22-a a festivalului de muzica rock top t.

Aceasta editie va propune publicului un nou format cu 15 formatii dintre care 2-3 formatii din strainatate. Festivalul va avea loc la Casa Tineretului cu incepere de la ora 19.00.

Formatiile care doresc sa participe la festival sint asteptate sa trimita pina la 31 martie CV, foto si material audio pe cd-dvd la adresa Fundatia pentru Tineret, str. Mesteacanului nr.1, Buzau. Fotografia in rezolutie buna si CV-ul pot fi trimise si in format electronic la adresa topt2006buzau@yahoo.com. Nu se iau in considerare materiale audio in format electronic, mp3 sau cele existente pe site-urile formatiilor. Pentru formatiile din strainatate este necesara trimiterea unui material video.

Selectia trupelor se va face prin filtrari succesive, tabloul final urmind a fi anuntat imediat dupa 1 aprilie. Pentru formatiile selectionate, organizatorii asigura cazarea si masa pentru ziua recitalului. Onorariile si timpii de scena se negociaza pentru fiecare formatie in parte. Sonorizarea si luminile vor fi asigurate de firma ACADEMIC Brasov (ing. sunet Florin MUSAT).

Informatii despre festival pot fi gasite si la www.topt.ro. Comentarii se pot adresa la adresa de mail de mai sus sau pe forumul site-ului.

Oferte de recitaluri, colaborari, sponsorizari sau orice alta forma de parteneriat sint asteptate la aceleasi coordonate sau la fax 0238.720.955.

Jurnalistii care doresc sa partcipe la festival sint rugati sa trimita cereri de acreditare din partea organului pe care il reprezinta pina la data de 1 mai 2006. Pretul biletului va fi anuntat dupa data de 1 aprilie.

Persoane de contact :

+ FLORIN ARTENE – 0721.271.292
       + CORNELIU CONSTANTINESCU – 0744.531.052
       + TOLEA POSTOVEI – 0744.855.911

MAI MULTE DESPRE General
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  February 22, 2006  | 0 Comentarii  | 4029 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: COMUNICAT DE PRESA: top t 2006 - 11-13 mai

COMENTARIUL TAU