stiri rock

Concert cu Spiritual Front şi Alice Null, sâmbăta aceasta în Control Club

Concert cu Spiritual Front şi Alice Null, sâmbăta aceasta în Control Club
 Sâmbătă, 20 mai, Final Step Productions vă invită la mult aşteptata reîntâlnire cu grupul de neofolk din Roma, Spiritual Front, în Control Club din Bucureşti. Bilete la preţ de presale, adică 20 lei, se mai găsesc până vineri la miezul nopţii, iar apoi acestea sunt disponibile online, dar şi la intrarea în club, la preţul de 30 de lei, în limita disponibilă.

 
Programul concertului este următorul: 
open doors –19:00;
Alice Null – 20:00 - 20:40;
Spiritual Front – 21:00 - …

Membrii trupei Spiritual Front descriu muzica lor ca fiind un „nihilist suicide pop”, cu toate că elementele neoclasice şi cele rock, melancholic folk, sau tango sunt predominante în aranjamentul lor, alături de temele experimentale recurente. Sunetul grupului s-a transormat în timp şi a evoluat, ajungând să fie comparat cu muzica creată de Nick Cave, Swans sau Scott Walker.

Spiritual Front a apărut în 1999 ca un proiect condus de Simone „Hellvis” Salvatori, chitarist şi vocalist italian. Mai târziu, muzica acestuia avea să fie inclusă în coloanele sonore ale unor producţii notorii, cum ar fi horror-ul „Saw II”, în care piesa „The Gift of Life” apare pe soundtrack, sau serialul „Las Vegas”, unde apare cântecul „Jesus Died in Las Vegas”, care face parte din cel de-al treilea album de studio semnat de Spiritual Front, „Armageddon Gigolo” din 2006. 

În deschiderea acestui concert este invitat duoul bucureştean, Alice Null, proiect ce a luat fiinţă în vara anului 2014. Genul muzical abordat este neofolk, cu accente de blues şi ethereal. Printre artiştii care au influenţat sound-ul Alice Null se regăsesc: Chelsea Wolfe, King Dude, Angelo Badalamenti şi Neil Young.
 
Sursa: Final Step Productions


MAI MULTE DESPRE Alice Null, Spiritual Front
Posted by Gina S., at 11:43 |  May 18, 2017  | 0 Comentarii  | 2712 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert cu Spiritual Front şi Alice Null, sâmbăta aceasta în Control Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri