stiri rock

Concert IN FLAMES la Bucuresti: reguli de acces pentru spectatori

Concert IN FLAMES la Bucuresti: reguli de acces pentru spectatori
Au mai ramas 2 zile pana la mult asteptatul concert In Flames, organizat de Phoenix Entertainment. Astfel, pe 1 octombrie trupele In Flames si Noctiferia (trupa de deschidere) vor incinge Arenele Romane incepand cu ora 20:00.

Pentru buna desfasurare a evenimentului,  toti participantii sunt rugati sa se prezinte la intrarea de la Arenele Romane incepand cu ora 18:30, concertul urmand a incepe la ora 20:00.
Spectatorii nu au voie sa intre in arena  cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto si video profesionale.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, Sounds of a Playground Fading, care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock  pentru albumul A Sense of Purpose. Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum  Come Clarity, Take This Life si The Jester Race.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:
85 lei- pana la concert
95 lei- in ziua concertului
Sursa: Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE In Flames, Noctiferia
Posted by Dragos P., at 10:06 |  September 29, 2011  | 0 Comentarii  | 3553 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert IN FLAMES la Bucuresti: reguli de acces pentru spectatori

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri