stiri rock

Concert in memoria lui Tom (ex-DO DIEZ)

Concert in memoria lui Tom (ex-DO DIEZ)
Cred ca la ora asta toti apropiatii lui”Tom Cat” Groman Bogdan Daniel au aflat de disparitia sa dintre noi.

Noi, o parte dintre prietenii sai, am decis sa facem un concert ad-hoc, in club Fabrica, pe data de 25 Noiembrie 2010, cu incepere de la ora 20:00. Atunci sper sa veniti toti, atat cei care au impartasit scena alaturi de Tom cat si cei care i-au fost dragi si apropiati. De asemenea, toti cei care vor sa ne sprijine in initiativa noastra sunt mai mult decat bineveniti si le multumim anticipat. Sper sa veniti toti si sa ii uram lui Tom “Drum Bun” in felul nostru, adica cu scena, cu chitari, cu muzica suparata, cu galagie mare, cu versuri scrise din suflet, cu multi oameni pe care ii uneste un mod de viata si un vast stil de muzica. Dincolo de intalnirea noastra, acest concert mai are si scopul de a strange niste bani, care sa sprijine familia lui Tom in aceste dificile momente.

Pe scena vor urca trupele Mediocracy, White Walls, Nevergoinghome, Days Before Dissapearance, Negative Core Project, trupe care au in componenta lor prieteni si fosti colegi de trupe de-ai lui Tom.
Pretul de intrare este 15 Ron, iar absolut toti banii din intrare vor fi donati familiei, nici o trupa sau vreun un “organizator” nu isi va lua vreun ban. Nu vrem sa transformam disparitia sa intr-un circ, asa ca ne dorim ca acest eveniment sa ramana one time only si ne asteptam ca voi toti ce veti veni si ne veti sprijini sa respectati asta si sa apreciati gestul nostru la adevarata sa valoare.

Cu siguranta Tom merita mai mult. Noi atat am putem face, ne vom da silinta in schimb sa fie un eveniment cat mai special, asa ca va asteptam pe toti acolo, sa tipati atat de tare incat sa ne auda si din lumea de dincolo si sa se bucure mult ca suntem toti impreuna si ca nu l-am uitat.

Costin Chioreanu
Vicentiu Alex

Sursa: Twilight13Media


MAI MULTE DESPRE Mediocracy, Negative Core Project, NeverGoingHome, White Walls
Posted by H., at 01:46 |  November 22, 2010  | 0 Comentarii  | 2834 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert in memoria lui Tom (ex-DO DIEZ)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri