stiri rock

Concert JARBOE in clubul Control

Concert JARBOE in clubul Control
Miercuri 11 decembrie, Control gazduieste showul artistei americane Jarboe, fosta membra a trupei SWANS. Proiectul cu care s-a lansat intr-un turneu international in toamna acestui an, o aduce pe scena alaturi de P. Emerson Williams intr-un performance experimental seducator.
 
 
 
Intrare: 30 lei.
Biletele se gasesc doar la intrarea in club, in ziua evenimentului.
 
 
In prezent, performance-urile lui Jarboe sunt melodice, o voce incarcata de emotie si acorduri in stilul "unplugged" rock de chitara . In concertele din acest turneu mondial regasesim piesele incluse pe albumul DREAMS ( 2013) produs independent, cat si din seria INDEMNITY, lansat pe vinyl, in septembrie, de Burning World Records (Netherlands).
 
Indepententa si inspirata de surse de o varietate remarcabila, Jarboe a lansat pana acum 27 albume solo la care se adauga  peste 21 alaturi de Swans si participarea la proiecte visual & sound, impreuna cu artisti de pe intreg mapamondul si colaborarea pe mai mult de 63 materiale discografice inregistrate in Anglia, Italia, Olanda, Japonia si Orientul Mijlociu.
 
Cu o activitate artistica eclectica, Jarboe are o lista impresionanta de colaboratori in continua expansiune: Michael Gira, Phil Tan, Bill Laswell, John Fryer, Jim Thirlwell, Lustmord, PanSonic, Merzbow, Mark Spybey, Steven Severin, Chris Connelly, Alan Sparhawk, Neurosis, Edward KaSpel, William Faith, Monica Richards, David J, David Torn, Bill Rieflin, Iva Davies, Blixa Bargeld, Kris Force, Julia Kent, Zoe Keating, Anni Hogan, A Perfect Circle, Colin Marston, Cobalt, Cattle Decapitation, Byla, Justin K. Broadrick, Jesu, Peter Valsamis, Josh Graham, Philip Anselmo, Attila Csihar, Esoteric, Vampillia, etc.
 

 


MAI MULTE DESPRE Jarboe
Posted by Dragos P., at 14:22 |  December 09, 2013  | 0 Comentarii  | 1524 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert JARBOE in clubul Control

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri