stiri rock

Concert KARMA TO BURN la Cluj Napoca in aprilie

Concert KARMA TO BURN la Cluj Napoca in aprilie
 Cei de la KARMA TO BURN revin la Cluj Napoca pe 11 aprilie 2016, în Flying Circus Pub, la o distanță de trei ani de la primul concert susținut de aceştia în Gambrinus Pub. Alături de aceştia, pe scena clubului clujean vor urca elvețienii de la Sons of Morpheus, trupă care se va afla pentru prima dată în România în cadrul acestui eveniment.
 
Biletele sunt disponibile online pe Iabilet.ro şi în rețeaua Iabilet.ro - Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar şi pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay la prețul de 30 RON până în seara concertului (11 aprilie), urmând ca la intrare prețul unui bilet să fie de 35 RON. Va exista un număr limitat de bilete, astfel că, dacă biletele vor fi vandute în totalitate în avans, nu vor exista suplimentări.

Karma To Burn s-a înființat în 1995 în Hicksville, Virgina de Vest, stabilindu-se ulterior în L.A.. În 1997, trupa semnează cu Roadrunner Records şi lansează primul album intitulat „Karma To Burn”. La insistențele casei de discuri, trupa include şi un vocalist cu toate că ulterior realizează că este doar o soluție temporară, deoarece muzica pe care aceştia doreau să o prezinte nu avea nevoie de un vocal. Imediat dupa lansare, Karma To Burn renunță la vocal şi lansează în 1999 şi 2001 două albume care au fost considerate definitorii pentru stoner rock, respectiv „Wonderful Purgatory” şi „Almost Heathen”. Deşi cele două albume au avut un impact foarte important pe scena internațională, trupa se desființează în 2002.
 
În 2009, americanii decid să se reunească şi să continue munca, astfel că în 2010 lansează „Appalachian Incantation” şi apoi, în 2011 albumul „V”, ambele prin casa de discuri Napalm Records. În plus, pe lângă cele două albume ei re-lansează primul lor material, însă de această dată doar instrumental. Acum, la 22 de ani de la inființare, Karma To Burn revine la Cluj Napoca cu un nou album, lansat în 2014, intitluat „Arch Stanton”.


 
Sons of Mourpheus reprezintă un trio elvețian de psychedelic rock format în Lucerne. Manuel Bissig (chitară şi voce), Lukas Kurmann (bas) şi Rudy Kink (tobe) au descoperit cheia unei noi ere, în care libertatea muzicală a anilor '60 și '70, combinate cu sunete de astăzi au permis ceva foarte special. Sons of Morpheus impresionează prin interacțiunea şi improvizația din show-urile live. Trupa a uimit publicul în cadrul evenimentului Musexpo din Los Angeles şi a fost aleasă ca trupa săptămânii. Noul lor album a fost înregistrat alături de Jim Waters (Jon Spencer Blues Explosion, Sonic Youth, etc..) in Tucson, AZ.
 
 
 
Sursa: Extreme Promotions
 


MAI MULTE DESPRE Karma to Burn
Posted by Gina S., at 14:48 |  March 01, 2016  | 0 Comentarii  | 1451 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert KARMA TO BURN la Cluj Napoca in aprilie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri